dimecres, 6 d’abril del 2016

JA HI SOM

S'atansa els messos que els entessos diuen que son primaverals, ideals per la pràctica del ciclisme, abril i maig.
Comença la temporada de bonansa,al caloret que deia aquella senyora, es van iniciant veure cames enlaire, el dia s'allarga al canvi d'horari s'hi afegeix que per aquestes dates els calendaris de les proves on setmanes abans s'han fet les inscripcions (reptes personals) cada vegada s'atansin i un va posant-se nervisós, hauré fet els deures?vaig ben entrenat?potser vaig passat de rosca?  i altres dubtes interiors que a "toro pasado" tots i cadascun pensem  no era pa tant.

Alguns companys d'una manera o altra tenen ja planificats reptes,  avui aprofitarem la destressa per fer escrits on l'artiste ens reflexa amb dolçor de la passió d'aquest esport.

Es per això que avui en deixarem caure pel blog del nostre company Aleix, el titol es una expressió ben viva,

Els pensaments i mai millor dit, que cadascú els interpreta com bonament pot.
Com los pros despres arc de sortida, lluint equipacó ccseròs












Esperem que un agradi la seva explicació de la Marxa, la trotamons de la localitat propera de Fraga, que amb els anys com els bons vins ha anat millorant i fent-se un lloc en la preparació de molts que es tiren a fer a posteriori la Monegros.  Res a envejar.




Per altre costat altres socis també amb les seves cabòries van anar sortint per un cap de setmana. ja us anirem comptant.


SALUT I PEDALS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada