dimarts, 26 d’abril del 2016

LA CAT I GAT, A RODAR S'HA DIT


D'un temps ençà quant arriba el cap de setmana pots triar allí on voldràs pedalar, de fites i de cites en son plenes i ja no dir si es fa diversos esports.

Foto de Catigat llarga 2016 OFICIAL
Tant es així que aquest diumenge hi havia ganes de pedalar els nostres companys Baró i d'altres a la 
CATIGAT, projecte de donar a conèixer la comarca del Pla d'urgell, canviant cada any d'ubicació de la sortida amb els diferentes pobles que la integrenen.
Participació de molts bikers, la dificultat tècnica es nula tant que es el fet de fer el kilometratge o unes condicions climàtiques les que poden endurir, cal recordar que estem dins la primavera i l'acte de presència de fred o pluja i son en la ment,  dir a part que si bufa vent que al Pla li dona per tots costats.

Es aquí on entra la posada en escena, els tres socis i germans Baró van anar i ens la expliquen.

Redactat de P.Baró

Participació dels germans Baró a la catigat

El diumenge 24, els germans Baró (Delfí, Raül i Pere) amb el Carles ( un company de Mollerussa) teníem previst participar a la catigat. 
Estàvem amb ganes però  la cosa va començar torçuda,  el Carles al final no va poder venir perquè es va posar malalt. 
Els altres estàvem preparats per afrontar el repte encara que Raül  no les tenia totes, ja que mai havia pedalat tanta estona, ..jo estaba segur d’acabar-la però no sabia si podia fer-ho al ritme proposat per Delfí… 25 km/h !!!

A les 7 del matí ja estàvem a Torregrossa, vam agafar dorsals i a fer el caferet de rigor… Preparem les bicis i cap a la sortida… Hi ha molta gent i ens coloquem per la meitat.. comença la cursa i després dels primers kms de tap, anem passant gent i agafem ritme…. Després de la primera hora portem casi 27 km/h de mitja, es va ràpid, jo no estic gaire acostumat a anar a roda pel camins però al final o vas o et quedes.

Parem al 2n avituallament a reomplir líquid i menjar una mica i després tornem a anar ràpid…diu Raül que no veu massa clar d’aguantar amb aquest ritme fins al final. En aquest tram trobem l’aire de cara en alguns llocs, anem en un grupet i ens podem amagar algún tros. Decidim no parar més i menjar rodant ja que de líquid anem bé. Les cames comencen a notar-se i algún tros de camí es fa pesadet, per moments sembla la Paris-Roubaix, així que s’aprofita els trams alquitranats per descansar una mica i quan arriba el camí a tornar-hi.

Els 25 km darrers es fan llargs i sort de Delfí que va “sobradet” i es posa davant marcant el ritme i ens porta “algún rato amb lo ganxo”….

Arribem a Torregrossa amb la fita aconseguida…. Hem acabat i amb la mitja prevista per Delfí…




Marxa recomanable si t’agrada rodar, ben organitzada i ens hem trobat ben acollits.








Hem de dir que també hi eren altres socis del Club,  amb un nou record per part d'inscrits de més de 800 participants.

Ara si que la feina està feta i consolidada com organització de la prova cal felicitar per aquest èxit en tota la tasca de promoció del territori.



SALUT I PEDALS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada