dimarts, 29 de març del 2016

FINAL DE MARÇ, PLANIFICACIÓ DE REPTES

Ja estem a finals de març i davant les activitats socials que tenim es presenta una setmana del calendari religiosa, uns per una cosa uns altres per l'esport a tot això ens pròxims dies amb els canvis horaris es guanyarà un temps més de posta de sol això vol dir sortir més estona.

Tant es així que aquest cap de setmana mig llarg els diferents socis han sortit amb bici i fins i tot extenent el nom del club vers territoris sense conquerir encara.

Val a dir que durant aquest dies a nivell de world pro tour es realitzava la Volta a Catalunya, amb una etapa bona per l'espectacle visual, quarta etapa amb final en alçada, Portainé i un dels nostres soci hi era per aprofitar en fer un reportatge desde primera línea.

aquest Jaguars tenen pedigrí

El ciclista del Ettix  Carlos Verona


cotxe de l'equip  katusha  observeu el cassette preparat 
Arribada a 2000 mts d'alçada 
En la seva preparació de reptes primaverals el company X.F  amb la family es van desplaçar a terres properes d'Albacetei com no podia esser  pedalant per carreteres que com va dir ell mateix al retorn silenci, silenci i més silenci només es podia sentir com rodava la teva roda i la teva respiració.
Lluint colors per terres llunyanes

aixó si es dir fer penitència.  Ruta que va comentar molt bonica i que caldrà tornar a expremer.
Amb això ja ho diu tot, amunt  sierra


Per no dir ruta dominical abans preparatius de mones i pastissos. per tant sortida per fer sense voler-ho un pistejant i senderejant per terres dels termes de Aitona, Sarroca, Llardecans, Maials i Seròs,  veritablement està clar que el nostre petit googleearthman  no ens deixarà mai de sorpendre.

desprès de la parada per la mossada 
Bonica ruta per raconets ben buscats,  amb 55 km i prop de 800 mts de desnivell +.

Altres companys també van fer ruta zona Almatret mines amb alguna rascada per falta de manteniment senderil caldrà anar-hi a pegar volta un altre dia. 65 Kms bons també.

I la secció flaki road amb dos integrants van fer la volta Flix Bovera Granadella  variante cobarde fins Seròs,  prop de 110 kms es van cascar mano a mano.

Vamos que el personal no para, apart està aquells que entre setmana van poder gaudir de les vacances fent alguna ruta programada de llarga tirada.


Recordar que encar esteu  a temps de donar el vostre suport  a Anna Gonzalez amb la iniciativa.#porunaleyjusta

Gràcies per endavant  entre tots farem canviar les coses

SALUT I PEDALS!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada