dimarts, 3 d’abril del 2018

I QUANT S'ACABA LA XDD QUÈ??



Co-organitzar un event com es la Xallenge David Duaigues, XDD
com a entitat, el Club Ciclista Seròs i fa una part important,  té diverses parts en quant a logística.





Per una part tota la feina de messos endarrera de preparatius, (documentacions, expedients, predissenys del possibles recorreguts, variants, feines organitzatives internes) i demès que moltes vegades no es veuen però sense tenir un pla estratègic no serien possible.

Desprès estan aquelles feines conjuntes de moltes persones i moltes mans en ajudar els dies abans dels events, (organitzar grups de treball i feines, temes logístics per tenir tot a punt pel mateix dia, montatges i distribucions de tasques al personal voluntari, i altres que no cal esmentar).

Diriem una liada parda.

I al final de tot queda el post-xdd,  o sigui aquell moment que realment ni es veu però que cal fer, és a dir, recollir amb el mínim d'hores o dies possibles tot l'enrenou que ha esdevingut tanta feina.

Tres apartats que un sense l'altre no serien possibles.

Tres conjuncions que han d'anar ben organitzades i avui volem parlar d'aquest tercer apartat, el post.

No cal dir que sense totes aquestes anònimes persones tot això seria impensable, al final desprès de ja un munt d'edicions molts aspectes estant distribuits per treballs delegats, i que millor forma d'agrair la feian feta és diuent-ho.

MIL GRÀCIES A TOTS I TOTES PER FORMAR PART DE LA XDD


Doncs bé un dels aspectes que hi tenim molta incidència des de l'Organització es el fet que al final es la zona on sortim cada cap de setmana o quant bonament es pot i estimem el nostre petit territori biker, pertant mirem de no embrutar-lo o almenys allò que fem que sigui el més respectuós possible amb el nostre pas a la natura.

El pensament sempre es el mateix, mirar de seguir els principis de no embrutar per no tenir que netejar desprès.

Avui dia però amb la senyalització dels recorreguts per la XDD,  (sabedors que encara que el tema de dur gps, o estris per no perdres es ja bastant usual al món de la bici), entenem que la gent que vé a fer el dia de  XDD no es coneixedor dels camins, creuaments etc ... i cal unes mínimes indicacions per no perdre's es per això que seguim mantenint el sistema de senyals on pot haver-hi una ni que sigui una petita confusió.

Això vol dir un treball anterior d'anar a ficar aquestes valisses, i evidentmet cal una posterior revisió i recollida d'aquestes.

Donsc bé, com que molts dels nostres companys bikers el dia de l'event no poden pedalar perquè estant de voluntaris, sempre es fa una kedada els caps de setmana posteriors per repassar el que hem dit anteriorment,  el fet de fer una sortida disfrutant i alhora fent si cal una recollida de petites senyals que han pogut quedar.



Sense dubtar-ho la feina es fa amb ganes, primer perquè saps que segurament encara disfrutaràs molt més de veure com ha quedat les tasques de molts messos de preparatius però sobretot de saber que pedalaràs pel teu territori i el veuràs com tu voldries, net i polit.


Es una manera d''agrair tot l'esforç de molta gent i alhora començar a ja a pensar en nous projectes cara a la pròxima edició d'aquesta Xallenge, aquesta XDD   que arribarà a la 10 ena edició.



Us esperarem amb les nostres millors ganes.


SALUT I PEDALS!!

@foto gentilessa de Nano


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada