dilluns, 3 d’abril del 2017

A L' ABRIL, O AIGUA O VENT




Iniciem un nou mes i amb el canvi d'horari tenim pels que practiquen esports a l'aire lliure una de més de possibilitats per fer sortides, tant per matinar com per la tarda allargar i en el nostre cas això es tota una molt bona notícia.

Arribats al mes d'abril, el calendari es veu ja marcat per moltes creutes, es l'inici de la primavera i també el fort en aquest messos que venen amb diferents marxes arreu del territori tant de btt com amb la bici de road, fins i tots es pot triar si es vol amb dissabte o diumenge.

La primera en encetar l'entrada primaveral, enguany li ha tocat a la GRAN FONDO CAMBRILS, en dissabte hi havia la marxa cicloturista de road-flaki que ja porta 4 edicions i amb els recorreguts que surten de la població tarragonina de Cambrils i s'endinsa al Priorat, compartin part del recorregut als primers 55 kms i ja desprès a gust i ganes de cadascú.


per alguns el recorregut llarg es fa curt

i altres el curt es fa llarg
Enguany amb l'alicient que durant la setmana les previsions deien molt i molt vent pel dissabte, cosa que per aquella zona no deia res bo però les ganes son les ganes, val a dir que finalment no va ser tant com en un principi deient i la jornada va anar encara prou bé.

Aire de cara, de costat i també d'esquena.

Prova on quatre companys del Club s'han desplaçat a participar-hi, tres amb intencions de fer la distància curta i un més agoserat cap a la llarga, no cal dir que tots han representat l'esència que diu "si s'hi ha d'anar s'hi va ara a disfrutar com bé es pugui"  però com indicava el títol de l'entrada, el april, abril o monat april per ser internacionals,  es un mes que o es passat per aigua o es ventós i aquest dissabte tocava aire. 2500 agosserats més es van plantar a la sortida. que ja son ciclistes rodes i pedals.

La bici es lo que té, et permet poder fer les coses com cadascú li agradi més.

La crònica es fàcil de fer-la, amatinar per estar al lloc i fer una recorregut on veus de tot, gent que els passes pujant, altres que t'adelanten i desprès els trobes a l' avituallament i dius "pa que tant corre", delitar-te en veure que pujant no vas mal però baixant no t'adelanta ningú, veure noves incorporacions femenines al món ciclista i marxes (cosa que la veritat es una cosa encara en minoria), amb les noves apps com strava pots saber si et menteixen o no els altres, veure que aquells que disfruten fen allò que un vol no està mai ben pagat, agrair la feina de voluntaris, i agent dels mossos pel control de punts i rotondes, veure que mai s'ha d'abandonar al company, que baixant cara platja amb el vent de cul i mirar i dir coi si anem a 60 km/h, avançara a un tractor que al pobre conductor li ha degut de quedara la cara que vaig amb reductora,

ara també veus indeseables que van a passar-te a tocar roda o colze i dius tio no serà que no hi ha lloc, "sujetos" que segueixen tirant els envoltoris de les barretes i ells tant pantxos, vamos que de rucs pel món n'hi ha a patades siguis d'on siguis i vinguis d'on vinguis.

El resum final sempre es anar amb bona companyia i poder disfrutar d'allò que ens agrada.



No cal dir que desprès de a "toro pasado" les conclusions han sigut: hem disfrutar i potser qui lo sap hi tornarem però això ja son figues d'un altre paner.


SALUT I PEDALS!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada