dimecres, 22 de març del 2017

XALLENGE DAVID DUAIGÜES 2017 SERÒS, SECOND ROUND


Xallenge David Duaigues

Segon dia de la Xallenge David Duaigües, en aquest cas a la població de Seròs, en aquest cas juguem a casa.

Setmana de preparatius, d 'endreçar, netejar (si es pot encara més) el nostre jardinet de btt i preparats per l'arribada dels participants perquè disfrutin del territori biker que tenim.

Ha sigut uns dies que les hores ens donat per fer molt i amb ganes:  marcatge dels recorreguts, situar els senyals de creuaments, fins i tot hem tret pedres per encara facilitar la feina a qui ens venent a veure i també reunions de voluntaris/es per encarar amb les millors rialles aquest dia que està marcat per molts al calendari, tants de participants com d'aquests darrers que ens ajuden amb tota l'Organització.

Aquestes mostres de voluntariat mai seran pagades amb tots els diners, les ganes i l'implicació en un acte així fan que desde fora ens feliciten i diguen que som un reflex de festa,  mai ens cansadem de dir-ho  sou collonuts/des.

La climatologia altre cop ha estat aliada per encara fer més rodó el dia, terreny i temperatures ideals primaverals per la pràctica de la btt i amb vistes que amb la floració dels fruiters encara rodant per aquestes zones fa que la XDD sigui també un teló de fons amb un atrezzo impresionant.

Les fotografies i videos  així ho reflecteixen, uns dissenys dels recorreguts pensatS per disfrutar i com cada any mirem de fer diferentS variants però alhora distrets i engrescadors.

 Al final creiem que la linea de treball que hem aconseguit, es la que ens fa millorant edició rera edició,  molts participants a l'arribada ens pregunten molts cops que aquest any encara han disfrutat més que l'anterior.

Senzillament apliquem allò que un dia vam decicidir fer com Organització, que qui pedali per aquests "andurrials" tingui ganes de repetir,  cosa que hem aconseguit perquè la resta de l'any molts tornen a fer part dels recorreguts siguin d'aquesta edició passada o d'altres.



Recordar que desprès de la festa queda aquella part que no es veu però que cal agrair encara amb més intensitat, la recollida de tot el material i la neteja dels recorreguts,  es la part que insistim no volem deixar brossa ni deixalles però malauradament cada any seguim trobant coses que no ens agrada.

el més net es aquell que menys embruta



Imatges que ens quedaran ja a la memòria i que donem el pas a millorar i encarar una nova proposta pel 2018.

altre cop mil gràcies a patrocinadors i col·laboradors per fer més gran la XDD

No es prova competitiva però sabem que per alguns els temps som importants.  Nosaltres no ens cansarem de dir que els senders i camins no marxarant del lloc pertant  qui vulgui tornar a pedalar i gaudir del territori biker serossà  serà benvingut sigui qualsevol dia dels 365 dies que té l'any ino vulgui esperar a la pròxima XDD.






Sigui aquest el testimoni de la tasca que fem per la promoció de l'esport per les nostres contrades.
Tanquem unes jornades amb èxit i amb moltes més ganes de btt.

SALUT I PEDALS!!


Us esperem altre cop


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada