dimarts, 19 de juliol del 2016

GRUPPETTA PER FER VOLTETA

Amb l'explicació que ja varem fer a l' anterior post d'aquest blog perquè en aquests temps tenim menys companys per fer sortides, està clar que aquest cap de setmana la gent tenia ganes de bici,

però com sempre passa les regles estant i les exepcions per trencar-les.

Així diumege de bon matí, encara que per la tarda del dissabte hi havia quorum al whassatp, però realment al punt de trobada només 4 valents apareixen i cap on anem que fem que volem fer??

Un que nomes pot fer tant minuts, l'altre que no voldria fer tard,  en total la Grupetta desprès de les diverses deliberacions s' inicia camí direcció a la propera i amiga  Comunitat de l' Aragó cap a Mequinensa falta gent i anar a pujar el portet, amb el seu segment strava marcat.  no cal dir-ho es del nostre froom serossà   que no Froome.



Com diu aquell asserin asserran, cadascú al seu ritmillo, per acabar fent la volta fins al desvio de Nonasp, aquí el company Nano desfà camí  i inicia el seu retorn.

No així els altres que s'encaren per anar cap a la pujada el 8% de Casp  i com en l'altra cadascú al seu ritmillo.

aqui la discussió era aigua o una altra cosa??
Com que la cosa anava en bona manera al arribar altre cop a Mequinensa amb el seu corresponent avituallament líquid, i es va allargar fins Fraga i anar a buscar l'esperat recovery a l'arribada a Seròs.
alineats com toca

Bona volta i millor companyia, matí distret per acabar amb el marcador en 115 kms.

No cal dir també que el dissabte el nostre company Jeremy  va anar a fer la pujadaal tourmalet català al MontCaro,  on van fer recorregut de Benifallet-Caro-Benifallet

Mite'l que majo a dalt i ni suat

Bé una altra entrada al nostre blog que recau en tornar a veure que la gent segeueix mirant de sortir en bici

SALUT I PEDALS !!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada