dimarts, 31 de maig del 2016

AMB L'AGENDA APRETADA


 Mes de maig que ja quasi toca a les acaballes i que ha passat en un pimpam,  no cal dir que l'agenda tal com diu el títol està més que apretada, ara entrem en aquell espai que el dia allarga fa " lo caloret" i si li sumem previsions que cadascú per fer actes de prèsencia per la diversa geogràfia per pedalar per aquests "andurrials",
A tot això cal sumar-hi que aquest cap de setmana també teniem dos integrants que han participat en l'event de Triatló al costat de casa, altre camp obert que veiem que els nostres socis on en poc temps s'hi estan introduint i com no amb molt bons resultats.


Us deixem  petita crònica del nostre company Sergi P. ens fa de la sortideta del diumenge matí, esperem que per la pròxima sigui per explicar l'èxit aconseguit.


Com cada matí amb la previsió de sortr, ens vam trobar al bar per fer el cafè a les 7 del matí.

amb ganes de fer tirada llarga per fer el preparatius finals del repte que tenim en ment:  Aleix, Ramon, Enric, Raul i jo.



Era un matí estrany ja que vam tenir que canviarla i fer una planificada  majoritàriament  tota per pista, per evitar el fang a causa de les pluges amb tronada de la tarda anterior, però amb ganes de fer desnivell i quilòmetres, degut a que el Ramon i jo mateix el pròxim cap de setmana tenim que anar a la Gran Fons Priorat.

Vam sortir direcció a la Granja d’Escarp per enfilar la costa dels pantans, i un cop a les planes vàrem continuar pujant per arriba fins a Almatret, arribats a aquest punt vam baixar fins a tocar el riu Ebre, remuntant per la Sènia i tornar al poble d’Almatret. i ja vam enfilar el camí direcció a Seròs.


La sortida al final va quedar amb 65 km i 1250 de desnivell en 3:45 hores pedalades i 4 hores totals.

ara a veure els resultats del dissabte,  farem cap al Priorat.
Ja us explicarem  diuen los homens del temps que farà calorrrrrrrrrrrrrrrr



Així mateix us deixem lectura de l'aventura de la triatló a Gimemells, per part del nostre company NANO, en  bateig a la distància HALF, no cal que us expliquem que es una triatló, vamos amb l'esquema ja es diu tot.
13327473_10154299223304679_6651039350005408709_n
la "xuleta" de les distàncies 




I del company Guerau també hi ha participar però amb la modalitat SPRINT.

balanza comercial española productos deportivos
NANO , GUERAU ANEU A MUNT  SOU  UNS CRACKS!!





SALUT I PEDALS!!

1 comentari: