dilluns, 27 d’octubre del 2014

ESMORZAR DE CLUB. 2014

El passat diumenge 26/10/2014 es va realitzar el tradicional Esmorzar de Club.


La jornada començava a les 8:00 amb la convocatòria de sortida des del Bar de La Disco.



Amb uns 17 ciclistes, la jornada començava bastant fresqueta.






La ruta s'iniciava amb una pujada pel Bovalar per accedir a la zona del secà. Desprès de fer una trialera a "lo senderista" (o millor dit, amb la bici al costat o al coll) hem enfilat la ruta cap a la zona d'Aluminsa. Aquí hem aprofitat per fer la primera trialera 100% sobre la btt.



Un cop realitzada i calmada les "ansies" de molts, ara sí que ja hem anat en direcció al Refugi dels Caçadors. Allí ens esparaven altres membres del Club, els quals havien decidit no pedalar, però en canvi sí que volien compartir una jornada de bona companyia.






El Palanca, Augusto i Maclau ens havien preparat el foc i els bocates per tal de poder esmorzar tots (els 17 ciclistes, la resta de socis/es que van venir a disfrutar de la jornada).






Desprès de les riatlles i les respectives fotos, el grup es va subdividir per tal de fer el retorn a Seròs. Uns van decidir allargar la jornada cap a la zona de Montmaneu, per tal d'aprofitar el matí (que shavia anat arreglant climatològicament), els altres decidien retornar de forma ràpida, mentre que un altre grup sumava 4 nous components: l'Aleix, el Pere, el Pau i el Damià. Ells formen la "fornada" de socis més joves del CC Seròs i van decidir fer el camí de retorn junt amb els seus pares. Amb menys de 8 anys, van fer tot el camí com unes gaceles fins al poble.





En resum, una gran jornada de convivència i de companyonia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada