dilluns, 9 de juliol del 2018

EN RUTA PELS PIRINEUS 3.0 i més


Estiu, calor, i ganes de bici  no cal més.

iniciem el mes de juliol amb noves cròniques per donar fe que no estem parats en aquest petit Club.

Els tres integrants Albert, X.T i Nano,  que sempre per aquestes dates es busquen l'excusa per anar a fer als fantàstics Pirineus que tenim tant i tant aprop, encara no ho sabem pas si desprès fan més o menys coses,  però sempre ens porten fotos que segurament la  ruta els ha fet disfrutar o almenys les cares així ens les mostren.



Enguany ens han dit que han tastat un dels senders més bónics que es poden trobar pel Pallars.

Heus ací una mostra fotogràfica, ganes d'anar-hi.

buscant la fresqueta 
Ruta que els primers quilòmetres han fet suar fins arribar al coll del Cuco, vaja quin malnom té aixó, remontada per pista de prop de 13 kms sense descans per coronar i veure les vistes que sempre si trobes un dia esplèndid de sol i llum que t'ofereix el Pirineu Català.
ohh  ohhhh ohhhh vistes desde la Collada del Cuco

Inici de la pista des d'Anàs, remontant a mà esquerra pel riu que baixa amb el mateix nom,  fent diverses zetas el camí, on el company Nano feia les seves series entrenant pel seu pròxim objectiu esportiu.
preparats per l'inici del corriol de baixada


temps per fer fotos i parades tècniques


coronar prop del 1800 mts d'alçada no té preu
desprès de remontar s'arriba a l'esperat i bonic corriol pel torrent de de la Selva, al principi  té dos passos molt divertits tecnicament però que no comporten cap risc.


Més corriol de baixada entre arbres amb sombra
L'entrada al corriol que baixa fins Berròs, de lo milloret



Corriol de bosc i cares de felicitat


Finalment cal creuar el torrent i obrir i tancar dos portes fins arribar al poble de Berròs de Sobirà, per encarar un altre bonic descens per pista que comunica entre les dos poblacions  fins a la pressa de la Torrassa.
Aquí s'està fresquet eh, quina calor deu fer ara per Seròs??

El recorregut va baixant seguint el marge del riu Noguera Pallaresa fins la població de Llavorsí per encarar el retorn fins la Vall de Cardós inici de la sortida.






bona puja i millor baixada, 42 kms a la saca.





Per un altre costat sabem que els altres companys integrants que vam quedar per Seròs no van parar tampoc, tot i la calor,  segons hem vist per fotos pirates, esperem que en deleiten amb alguna crònica.



Així mateix també tenim que vam fer presència dels colors del club a la marxa cicloturista de Mequinensa,  amb premi i tot cap a casa.

lluint colors
premi a la constància


Esperem que aquesta no sigui la última i comença la calor, toca bici


Salut i pedalls!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada