dimecres, 3 de maig del 2017

PERSEGUINT PER LA CAT I GAT



Arrenquem un nou mes d'iniciatives pedaladores i també amb assistència per part dels nostres bikers del Club.

Aquest passat cap de setmana els germans Baró es van atansar fins al Pla d'Urgell amb l'esperit de pedalar per les diferentes poblacions i nuclis i passar un matí distret i conèixer territori.






Comentar que era la desena edició i que a dia d'avui davant l'apretat calendari ludico-festiu-esportiu que tenim es tot ja un referent i aplegar amb aquest event prop de 1000 bikers diriem que es tot un exitàs, es per això que felicitem a l'Organització. CAT i GAT.



Us deixem la crònica pedaladora del nostre company Pere:

Per segon any vam anar  pel Pla d’Urgell amb BTT. Vam anar a la CatiGat, una marxa que passa per 18 pobles de l’esmentada comarca, i que aquest any tenia sortida i arribada a Linyola.
A les 7 del matí puntuals els Marians ( Delfí, Raül i jo mateix) estàvem a Linyola. També  hi estaven Esther de Tomaset i el seu fill Eduard, i allí ens vam trobar amb el Carles (un company de Tàrrega ) i el seu germà, que al final van decidir fer la distància de 80 km.

Els Marians anàvem per la llarga, aquest any 125 km, tot i que al meu contaquilòmetes en van sortir 132. Ens vam col·locar cap al final perquè ja hi havia molta gent,… per tant ens va tocar avançar gent els primers kms. Quan vam estar ben col·locats, vam agafar ritme i vam rodar bastant depressa… Després d’1 hora, els vaig haver de dir d’afluixar una mica perquè em va semblar que se’m faria llarga…. Regulem una mica i anem devorant kms. A la meitat de la prova hi ha un tros amb més desnivell i fins i tot alguna senda fins que arribem a Miralcamp.

Allí repostem líquids i tornem a tirar,… agafem un grup i aprofitem per fer un bon tros a alta velocitat.


Vam arribar bé amb poc més de 5 hores pedalades…. En acabar bocata, cerveseta, es comenta la jugada.. i cap a casa falta gent.





 Esperem que sigui una activitat que per l'any vinent es pugui tornar a repetir.

SALUT I PEDALS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada