dimarts, 21 de juny del 2016

RESUM DE LA SORTIDA DEL CLUB: PEDRES, PEDREGAL I MARGALLS I VENT DE CUL

Resum del que ha sigut aquest passat diumenge la sortida preestiu del Club. (Avisem que avui si que serà lectura llarga  avisats esteu)

Dies de preparatius, enviant algun que altre mail per contactar amb la gent del territori i buscar tracks per fer una volteta els bikers de la btt prop de la zona de la platja.
Xavi, Jordi, Nano i Raul.

Els companys que anavem amb la bici de Road ho tendriem més fàcil  Seròs Ametlla de Mar baixant per Mora Rasquera i el Perelló.
Guerau, Carles, Pere i el ben retrobat Ernest.

Finalment ens decidim i farem el recorregut que la gent del club ciclista Perelló han dissenyat i que per primer any es van acollir dins la Xallenge de les Terres de l'Ebre, al mes d'abril
 EMBURGADA BIKE RACE.


va que ens fotem,  al final temp de luxe per rodar en btt
Aixó si, per adelantar tema de logística, es van deixar cotxes al pàrquing del mateix Hotel on ens trobariem amb les families per dinar,  així que cap a buscar el track.


i es va remuntar per camins i pistes fins ja trobar el track que ens haviem descarregat i començar així el periple de la zona, el que no es va fer es el primer bucle del track i retorn altre cop del poble del Perelló fins on haviem deixat els cotxes.



Terretitori impecable de pedres i més pedres,  margalls i pinades.
I ventiladors molts ventiladors que fan aire i coses d'aquelles quant passes pel davall o prop seu allà no es fa coses de la cinemàtica o ves a saber el que de tot plegat.
aquest no volia treballar
es el que té estar a prop del mediterrani, i les senderes i corriols nets nets, varem fer volta i revolta per les diferents valletes que acolleixen el parc eòlic, es a dir un fotimé de ventiladors  i amb el fet que diumenge bufa lo ventet aquests aparells no paraven  bé un si que estava parat,
una mica de cultura del territori

També vam trobar com en els llibres d'asterix i obelix, un reducte  bé en aquest cas era un reducte ibero dins aquelles pinades, amb cabra inclosa i la bandera del toro osborne com porta d'entrada, hem sembla que a més d'un li va venir un aroma com ranci.
Lo mestre dels mestres del gps, 

lo capo amb la seva destressa, 


bon bateig R. has aprovat amb molt bona nota



los majets, com no amb lo ventilador com espectador del dia
Parada tècnica per afegir alguna cosa al cos i reempendre la marxa, i s'han tornem-hi, puja baixa i senderons de cor de colom, curts però intensons.
quina embolada m'han fotut estos cabrons, estava pensant aqui el company R.
mite'l com baixava i disfruta amb la tija pija


Finalment vam trobar la sendera bona, la que tots vam disfrutar com mai, les zetes  fins i tot algun comentari es podia escoltar.

Ara si ara si que estic trobant el flow,  va ser la famosa frase

la veritat es que la zona es ideal per fer ruta i sortidetes si hi afegim que podem retallar si es donés el cas,  en tots els casos perquè teniem variable cobarde.






Serrutxo del dia,  50 kms i prop de 1100 mts desnivell +



Minimini crònica



no hase falta decir nada mas


ben retrobat Ernest



Els companys que vàrem baixar amb la Road es van trobar que el vent els duia a una velocitat que els va fer baixar a bon ritm

Observareu que de ja veieu panorama fotogràfic es just,  es que son així  aixuts i no va fer cap foto.


Parada tècnica d'avituallament a Rasquera, amb la cara ho diu tot.

Val a dir que els kms van caure, bona ruta companys.



Bé si heu arribats fins aquí vol dir que la lectura us ha agradat.

Gràcies al que van anar a acompanyar i poder gaudir del dia.

SALUT I PEDALS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada