dimarts, 19 de gener del 2016

VENT i BAIXADA DE TEMPERATURES PERÒ AQUÍ ES CICLA IGUAL

Estem a mitjans de gener, desprès que el reis ja  deixar el que havien de deixar segurament deuen esser a terres més benevoles o bé  recargant piles.
Altres han fet camí al costat de casa amb una altra sensació calorífica, l'home o dona del temps va anunciar per aquest cap de setmana una bona baixada de temperatures., cosa que altrament per aquestes dates ja seria normal i alhora benificiós  tant per altres esports com per la vida mateixa on per les contrades que ens trobem vivim i  com dirien el padrins, "val més que ho faci ara que no més tard".

I afegit a la possibilitat de veure numeros negatius al termometre, era que també es feia una de les nostres festes populars, Sant Antoni, o millor dit la foguera, animals i els tres tombs.
Aixó era indicatiu que calia estar alhora per fer el bocata a la foguera i mirar d'acontentar a tothom.

Tot i així ja tres intrèpits van preparar el dissabte possibles baixes, amb la flaki, per un siacas, rodant buscant el refugi del vent pel que direm carreteres NO LINE NO TRAFFIC.

Volteta com no, per començar a posar a lloc les cames i tornar agafar l'hàbit de moure cadència.

Pel que fa a la part betteril, diumenge de veure ja sobre el territori el blanquet de la capeta de fred  i les basses gelades, i mirant que la calentor de mans i peus no es notés gaire.

Sortida que va permetre veure paissatge llunyà  clar, amb els pirineus també amb una bona capa de color blanc.
Visió amb el Pi Centenari del Segrìa com referent

Alguna que altra zona a descobrir i mirant de posar a punt la maquinària.

En resum, cap de setmana que ha fet que les ganes de pedalar tornessin a fer conversa.



Salut i Pedals!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada