dimarts, 30 de setembre del 2014

SECCIÓ BTT. CAP DE SETMANA 28/09/2014.

Us deixem la crònica que han realitzat els nostres companys i socis, sobre la seva sortida d'aquest cap de setmana. 

Aquest cap de setmana el Josep Romero, Ramon Agusti i Sergi Plaza, hem anat a pedalar al Pirineu Aragonès, per començar a fer una mica de desnivell. 

DIA 27/09/2014
Ruta muntanyesa:
Sortida de “Casa Ruben” (Hospital de Tella) direcció a Escalona, que hem degut de fer el tram per la carretera. A partir d’aquest punt a començat l’ascens continuat i inacabable direcció a Belsierre, Santa Maria, Puertolas i Escuain.
A Escuain hem fet la volta pels diferents miradors que té amb vistes al penya-segat i des d’aquest punt ja hem agafat el GR direcció a Hospital de Tella per finalitzar.
La ruta ha estat tot l’ascens per pista asfaltada i molt portadora amb algun punt crític de pendent del 25%. Tota la baixada pel GR ha estat de trialera, una mica tècnica per l’estat de desprès de les plutjes.
La ruta ha tingut una durada de 2 hores i 45 minuts pedalats i un desnivell acumulat de 990 m positius en 34 KM. La ruta en tot moment ha tingut unes vistes espectaculars i és recomanable al 100%.

DIA 28/09/2014
Pujada a Tella:
Avui hem tornat a sortir d’Hospital de Tella “Casa Ruben” i hem decidit pujar fins a Tellar.
Tota la pujada ha estat per pista asfaltada (tenia 8.5 Km). 
A la meitat del recorregut ha començat a caure una pluja fina. 
La baixada l’hem fet pel tram del Camino de Santiago. La senda ha estat una mica tècnica. Al final del dia ens ha sortit un desnivell acumulat de 660 m positius en 17 Km i l’hem fet amb un temps de 1 hora i 34 min.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada