dilluns, 30 d’octubre de 2017

ESMORZAR AL REFU

Encara que les temperatures no ho marquin per l'àmbient càlid que tenim aquest dies, al calendari ens marca que la tardor ha arribat i per quedar-se.

Els paissatges així ho marquen i en un vist i no vist tindrem altre cop els arbres caducifolis mancats de les seves fulles,  amb un colors que veritablement ens fan les delícies però per poder alimentar no només l'ànima sinó també la nostra panxa cal fer el pas que el tenim marcat al nostre petit Club Ciclista,  la "kedada" per fer l'esmorzar al nostre benvolgut REFU, un acte en lletres grans que l'enmarquen com lúdic-gastronòmic i social.


Compartir una estona de taula i de conversa amb companys i companyes que durant l'any ens costa a tots per fer una sortida conjunta sigui per agendes però avui es d'aquells dies que qui falta es per raó major.
Brasa, una bona taula, un tall de carn i una torrada fan que els que hi podem ser no deixem de perdre el moment per  donar-nos un petit obsequi en forma de companyerisme , enguany la gent del C.C Fraga ha tornat a visitar-nos.

Ja vindran dies d'apretar, de potser no poder sortir per la manca d'objectius o de la nostra preciada boira que encara que tard arribarà.


L'esmorzar al Refugi es un moment que tots esperem,hi ha una feina al darrera de buscar dia, feina de tenir les coses apunt i sobretot la feina que molts cops no es veu però que sense ells tot això no seria possible.

Aquelles persones que anònimament fan que tot estigui al punt, que no falti res i que cada petit detall sigui on cal.

Ells estan i seran els mestres de cerimònies d'aquest matí, MOLTÍSSIMES GRÀCIES SOUS GRANS PERSONES PERÒ ENCARA MILLORS PROFESSIONALS.
Mil gràcies  Agusto, als Joseps, Manel, Edgar i com no Gemma, vosaltres sous els cracks de la jornada.

Volem donar també les gràcies a tots/es socis, que any rera any fan que aquest acteal Refugi sigui més nombrós i demostra que a la gent li mola ser del CC.Seròs i lluir els seus colors.

@fotos gentilesa dels socis

SALUT I PEDALS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada