dilluns, 16 d’octubre del 2017

RECOMANDA EQUIPACIÓ C.C.SERÒS


Escoltant les diverses peticions que ens heu fet arribat en temes de compra de roba.

Us voldríem informar que encetem un període per preparar i tornar a fer una NOVA RECOMANDA D'EQUIPACIONS DEL NOSTRE CLUB.




Tornarem a repetir amb el fabricant TACTIC (es amb qui vàrem fer en l'anterior vegada) per mantenir els colors i el disseny que tenim com a Club.


Evidentment encara no podem donar el preus finals al ser una RECOMANDA, (segons la petició d'articles i quantitats de peces que demanarem finalment)  però calculeu un valor semblant.

Comentar-vos que es mirarà de poder fer totes les peces disponibles que tenim, tant d'hivern com d'estiu i els accessoris de paravent i jaquetes, així en models i tallatges de nens, homes i també en dones.


Cal recordar que hi ha un temps de fabricació aprox. d'unes setmanes entre l'entrada a fàbrica i enviament i rebuda de tota l'equipació. 

Donat que si hi ha moltes peticions per equipatge  d'hivern, mirarem de fer primer aquesta remesa per tenir-ho el més aviat possible, per tant no us despisteu en la reserva. 

Data límit a principis de novembre.


Es per això que si esteu interessats/des aneu mirant de dir-ho el més aviat possible per poder tenir un llistat de la gent i de peces a demanar,  per poder agilitzar tot el procés i per ser més eficients en petició i reserva d'articles.


Per qualsevol consulta podeu contactar amb la gent de Junta o passeu a informar-vos pel Poliesportiu en horari d'atenció al públic o al mail del Club.

Us atendrem amb molt de gust.

Salutacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada