dilluns, 5 de març del 2018

NO FEM SINÓ ALLÒ QUE ENS AGRADA, NO SABREM QUE ENS ESPERA

Ràpidament passa el temps pel bo o pel que no no voldriem que fos així.

Tot i que sempre cal mirar les coses pel costat positiu i no aferrar-nos a records tot i que cal tenir la memòria fresca.

Fa encara ni 365 dies feiem una crònica per aquest petit espai, explicant les bondats que tenim del petit jardí al costat de casa per poder disfrutar fent el nostre esport, sigui quina sigui les ganes de pedalar. Extens i alhora encara ens deixa expreme'l amb tota la motivació que hi posem.

PODEM ESCOLLIR ALLò QUE ENS AGRADI MÉS:
pista pistera cascaberela, puja baixa senders i corriols, pedres amunt pedreres avall i fins i tot noves descobertes del nostre racó de casa, i com no podia èsser tornem a repetir el missatge.

eina o eines 
A les portes d'una 9 ena edició de la Xallenge cal fer ús de les noves tecnologies per fer la kedada anual per cohesionar el grup, que bé ens queda aquesta parauleta,  que no es res més que quedar amb el amics per compartir allò que ens va i ens "mola", rialles i fer petar la xarrada, cosa dificil ara per ara, amb tants entrenos, tantes taules i buscar lloc al horari familiar i esportiu.

Però ens repetim més que l'all, per tant tampoc no us volem cansar abans d'hora.







Altre cop podrem tornar a ensenyar a amics i coneguts i algun/a que sempre treu el cap per iniciar-se en el món betteril i que millor aparador que la Xallenge David Duaigües.

En dos cap de setmana ja tornarà a ésser un record per guardar dins la nostra memòria que deiem en un inici.


Ara com diu el refrany  "que nos quiten lo bailao", nosaltres seguirem intentar millorar allò que sigui millorable, i convidant a qui vulgui ser partícep d'aquesta història que ja fa uns dies llargs vam iniciar.

Ens complau dir-vos que com no enguany trobàreu novetats, sempre mirem entre els que estant per la zona buscar nou alicients.

El  treball i la feina està feta, esperem que la climatologia es comporti i alhora no sigui l'impediem per desprès ens pedenim de quedar-nos a casa,

allò que tot biker busca  el flow 


quants els romans es preparaven per conquistar nous territoris tenien unes paraules, ara ens l'apropiem i diem:


 Alea jacta est



Salut i pedals!!


fotos gentiles@ pep, xavi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada