dilluns, 4 de desembre de 2017

INICI DEL DESEMBRE COM SEMPRE DAVANT UNA BONA TAULA

El mes de desembre es per excel·lència el mes de les taules,  son setmanes de properes festes nadalenques i també dels famosós sopars d'empresa i històries varies totes acabant davant aquest moble de quatre potes.

Però al C.C Seròs ja fa uns quants anys li vàrem canviar el sentit horari a aquest esdeveniment i vàrem passar a fer el dinar cloenda del Club, aprofitant així el poder realitzar una ruta sortideta abans d'entaular-nos davant el plat.
Aquest any el nostre cicerone va ser el company Nano que va dissenyar una sortida pels voltants del terme, amb previsió que si l'horari fos tardaner o altres contratemps es poguès fer un retorn ràpid cap a casa, més amb previsió d'atmosfera canviant que ganes de pedalar.Durant la setmana el canal via torradetes electròniques començaven a treure fum,  aquest hivern ha arribat un pèl més tard però això no faria sinó que l'assistència al punt de reunió fos nombrosa  encara que el termometre marques pels sota 0ºC, pedalar fa treure el fred diuen.


Arribats aquí, foto dels integrants tot i que en falta algun perquè o s'havia deixat alguna prenda o tenia una algun encàrrec important, total  15 participants amb la presència ja en aquest grup d'una bona amiga, es a dir començem a tenir presència femenina, tot un luxe i alhora veure que som un petit grup obert a tothom.
Sortida gèlida per buscar la remontada que portaria al grup cap a la zona d'avituallament, com sempre al Refugi es fa la mossada, no abans tenint una visió de la fauna autòctona que ens acompanya molts cops i que ens costa veure-la però avui ha regalat un seguiment de bon exemplar de javalí a la plana que ha permès gaudir de comentaris a posteriori.


Arribats al primer avituallament ja s'observa per ciceroa que el timing previst no es podria aconseguir sino es volia fer tard per tant tocaria fer una retallada de la zona buscant alternatives per mirar d'estar a l'hora a lloc.

El segon retall ja era direcció cap a casa, el matí finalment no ha quedat tant malament com les previsions deien, fred si però no que no sigui factible poder practicar esport. Tapats però amb sol.50 kms entre pujades, baixes, senderes i corriols per fer gana.

I desprès venia la segona part,  temps per compartir amb les famílies la nostra passió però també temps per oferir-los el nostre respecte envers la seva paciència.

Una bona taula i una millor sobretaula.
No cal dir que sempre que es pot des del Club  volem agrair aquesta predisposició que tenen aquestes persones tant properes oferint un petit detallet, i aportant també el suport dels nostres artesants.


Tot el punt culminat sempre es poder compartir i disfrutar, amb qui tens al costat i t'aguanta més.

Gràcies per endavant   SALUT I PEDALS!!


@fotos gentilesa Nano i Jordi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada