dimecres, 27 de desembre de 2017

ANAR A POSAR EL PESSEBRE I TORRONADA

Dates nadalenques que cauen en aquest mes de desembre i que no les podem treure del calendari però que ens porten a fer celebracions, on per a alguns els agraden i altres no tant  però que no vol dir que no tinguem un punt de coincidència per anar a posar el pessebre al nostre territori.


Una activitat que any rera any anem tenim més socis i sòcies que hi participen, i com diu un bon amic nostre: cal triar TRADICIÓ O DEVOCIÓ.

Nosaltres com que som així de simplons o mustios no preguntem.Anticicló es igual a boiron
arribats al punt de col·locació

treball preparatius
treball d'assentamentja el tenim col·locat i visitable


L'altra cara més calentets
Aquest any com a novetat i sembla que la cosa ha agradat, hem fet un canvi d'horari i dia d'anar a posar el pessebre, fer una sortideta directa amb les bicis de btt al lloc de deixar el pessebre i retorn també ràpid i fer cap al nostre petit despatx-local veient que potser estariem millor calentets i fer una bona taula de torrons i poder fer petar la xarrada i felicitar les bones festes.


provant els dolçosFelicitacions i parlaments, xarrera i comentaris

I com que sempre tenim socis explèndits, ens han convidat a ratafia de casa i cava fresquet per poder remullar els dolçosamb el grup.Des d'aquí agraïm a Pere i Josep Maria la seva col·laboració.Gràcies per venir i compartir l'estona.

SALUTS I PEDALS!!@fotos gentilesa de Ramon i Xavier

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada