dimecres, 13 de juliol de 2016

GANES DE PEDALAR, ESTIU I VACANCES

Arriben les esperades vacances, són aquelles dates on podem deleitar-nos amb el nostre hobby de la bici, però alhora també es  temps on molts dels nostres socis i sòcies aprofiten per també relaxar-se i potser per compromissos familiars i que l'economia local requereix en aquest temps encara un esforç més per part de tots  tenim parons, o com diuen els entessos  "relaxing", en l'apartat de redacció també pot arribar a succeir en aquest blog.

Perquè som i estem en un poble petit i vivim i som partíceps que a l'estiu cal fer calaix MONEY,  cal dipositar els esforços ver poder realitzar la recollida de la fruita, "osease" toca anar a collir i la veritat sigui dita,  un amb la calor, stress per intentar poder fer quadrar a l'agenda les seves activitats es fàcil que la bici quedi en un segon o fins i tot tercer lloc.

Que anem a dir en això, que en les properes setmanes es possible que l'entrada a aquest blog estigui un pèl aturada, hiep  que no vol dir tancada.

Hans al contrari, dins el nostre petit grup tenim persones que intenten dins les seves possibilitats que cadascú pot aconseguir,  de conciliar vacances, feina, tasque agrícoles i d'altres andrònimes però mirar de sortir en bike ni que sigui un petit ratet o matinant farà que aquest racó no quedi en sac buit.

Així que desprès del pròleg vamos al tema que ens toca:

Aquest cap de setmana hem tingut diverses representacions pel territori més llunyà de la montanya pirinenca amb els companys, Nano i Albet, que van fer una excursió per zona del Pallars:
Vall de Cardos.


i també a la clàssica de les Marxes Cicloturistes de les de com abans  Marxa de Mequinensa.Como las de antesSortida d'un clàssic com es la pujada al Pla de Negua, una bona curtida per fer el bocata fins dalt es d'uns 13 kms, es tota per pista amb els seus primers 3 kms realment durs amb rampes que arriben de mitjana sostinguda del 10%, però que arribats a dalt de tot les vistes deixen enrera qualsevol mal pensament de no tornar-hi.

sembla pla, pos no sinyors aquí marcava vora el 10% de pendent

pas per la tartera de Cassibròs

vistes del pirineu en un matí assolellat


FITA ACONSEGUIDA, roca del Pla de Nègua. Lluint colors del CCSeròs

Vistes per emmarcar abans iniciar el corriol de baixada


Baixada aquí no cal dir-ho per corriol entre bosc de pins per arribar fins la zona del riu i la seva famosa tartera.  altres 13 kms de pur montainbike.

Per deixar testimoni tenim les fotos.
En la secció de carretera road, estrena de la nostra sòcia a la Marxa Cicloturista de Mequinensa,  amb la cara sembla que ja ho diu tot.

Enguany amb menys integrants en participació serossana però "es lo que hay en aquest temps".


De passar de veure els toros desde la barrera a participar,  oletu  oletu


Felicitats parella.També aquest cap de setmana era pas del Tour de France   per terres properes tant es així que el soci Oriol també hi va anar a lluir el colors del Club dissabte (ens deixa testimoni fotogràfic)
 I diumenge els que van fer ruta btt , van poder disfrutar del pas del ciclistes pro's que anaven cap a Andorra  van tenir l'oportunitat de veure-ho en directe a la població de Llavorsí. (una mica més endavant A.Contador es va retirar pujant port del Cantó)
Bé la cosa tampoc com veieu tampoc està parada, perquè la bici es per l'estiu.

SALUT I PEDALS!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada