dimarts, 19 d’abril del 2016

LES BICIS SON PER DISFRUTAR-LES AMB FAMILIA I RODANT

El nostre Club sempre ha ofert una activitat que potser es la que té més continuïtat,  tot s'ha de dir que com la vida mateixa ha tingut etapes amb més participació i també en altres on per aquelles coses no acabava de tenir el "feeling" que es volia donar.

El dia de la bici, es aquell diumenge on el fet era poder fer una ruteta- sortideta, amb els amics, la familia i si es podia iniciar algun que altre petit.  I amb aquest propòsit mirem de seguir treballant.


Aquesta setmana dia 19 dia internacional de bicicleta, nose si ha sigut per quasalitats o buscades, el fet que dins la programació del calendari, vàrem valorar de fer adelantada l'activitat.








En principi cap cosa diferenciable a altres actes que organitzem,  vàrem idear unes rutes familiars pel terme, de no gaires desnivells i el fet també de poc quilometratge.

Com fet remarcable era per una part el treball conjunt de dos entitats que van de la mà, el Motoclub feia el seu dia del soci i els ciclistes feiem el dia de la bici.
ni la pluja de la nit anterior treu la rialla per pedalar
Solució fàcil, mirem que al finalitzar el recorregut els companys del motoclub ens fessin una demostració- exhibició i poder tenir un matí realment entretingut on tothom hi té cabuda i alhora el fet de compartir espai moltes vegades de treball conjunt.


foto oficial 
El que no ens esperavem era l'assistència, ganes i l'agraïment que vàrem rebre per part de molts dels assistents,  potser i no hi tenim estadistíques, però diriem que de llarg l'any amb més participants ciclistes, (Vora 80 pedaladors/res entre xics i adults)  cosa que hem de valorar com molt positiva i alhora reconforta el treball que es fa des del Club.



al finalitzar recorreguts, els merescut avituallament


Agrair @Aiguabarreig Habitatges totes les fotos.


Es per tant una evolució que demostra que hem de continuar per una propera edició 2017.

Salut i pedals!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada