dimarts, 15 de març del 2016

XALLENGE DAVID DUAIGÜES, A PER LA SEGONA





Diumenge dia 13 de març, es presenta un dia per disfrutar, es la segona prova de la XDD i ja fem la traca final.

Serà un dia llarg  i alhora serà curt però intens de satisfaccions, perquè quant les ganes, la motivació i alhora l'esperit d'equip fan que coses que esperes, quant has treballat durant hores, setmanes i messos planificant passin en un obrir i tancar d'ulls,  ens quedarà això sí el regust bonic que hem fet la feina el millor possible, no som professionals sinó tristos aprenents que intentem millorar cada edició, pulint detalls.

Ensenyant el nostre territori, el pati de casa nostra  que anomem alguns, on les sortides de cada cap de setmana  fan que sorgeixen quimeres, del que podriem fer per la Xallenge  això, allò o pensaments que queden en un racó esperant el seu torn, potser  la propera edició, ja es veurà.

Avui el dia s'ha fet esplèndid, alguns hem vist la sortida del sol  i també la de molts bikers amb ganes de pedalar, amb ganes de que ens han preparat aquestos de Seròs.

La imatge de les taules parades esperant als assitents, l'olor a fum de la llenya quant es crema a les barbacoes fent-se la brassa lentament es també un clàssic que no ens cansa.

El degoteig de nervis i que arribin  tots els participants i veure alhora també si allò que els hem preparat els ha agradat, sense esperar cap mena de lloança sinó la cara i el somriure del qui avui s'ho ha passat realment molt bé,son ja set edicions on els nostres voluntaris/es i col.laboradors, amics s'aboquen en fer atractiva aquesta XDD que molts ja se la senten una part seva.

Aquesta es la filosofia que voliem amb el David quant es va idear i aquesta es la filosofia que volem continuar,  el lema de treball es el mateix que vinguin i coneguin  aquest petit paradís que tenim per la btt, pel senderisme o solament per gaudir dels racons.

El Club,  s'ha fet gran  no en nombre, sinó en veure que darrera ara ja sabem que tenim una continuïtat, hi ha gent que ens esperona,  aixó realment no es bo es boníssim perquè la feina no es d'un es de tots.

Agrair a cadascuna de les persones seria una llista llarguissima  només dir-vos gràcies per estar al costat de l'Equip Organitzatiu.

Es per això que per molts de nosaltres gràcies a aquest event hem conegut  persones que segurament no hauriem mai coincidit, segurament aquesta XDD tindrà una propera edició per tant començem a treballar ja pensant amb que voldrem sorpendre, qui lo sap.


Un dia d'aquells on com molt bé ha dit un participant  AQUESTA XALLENGE TÉ ÀNIMA,

Salut i pedals!!


@fotos gentilessa de C.Agusti iC.Palecha


facebook XALLENGE D.D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada