dimarts, 8 de març del 2016

XALLENGE DAVID DUAIGÜES, ANEM PER LA 7 EDICIÓ

Si mirem enrera el temps a vegades passa molt depressa o molt poc a poc, tot es qüestió del costat que es miri.

Aquest 2016, ja es va per la 7 edició de la XDD, però en realitat el projecte va començar un any abans, un projecte de visió de potenciació del territori i alhora un format mai vist en terres lleidatanes, tant es així que ens podem sentir orgullosos que truquessin a la nostra porta com CLUB CICLISTA SERÒS, per acompanyar, donar la nostra opinió i ser un referent el tot l'àmbit dels bikers, es per això enguany més que mai hi posarem totes les nostres ganes perquè aquests dos dies surtin els més bonic, rodat i alhora engrescador dia de btt.

En tot aquest temps hem vist i hem aprés coses, hem fet molts amics i amigues però sobretot ens ho hem passat molt i molt bé disfrutant en idees a materialitzar com coorganitzadors amb els companys del CLUB CICLISTA I EXCURSIONISTA D'ALMATRET.

Ja hi som, estem a la meitat de la XDD 2016. Molts companys del nostre club i van participar pedalant i gaudint, un bon grup lluint equipació.

Podeu veure opinions i fotos i moltes més coses, ja u diuen una imatge val més que mil paraules mal escrites.
https://www.facebook XALLENGE D.D

Davant tot el proces sorgeixen dubtes, (si tindrem inscrits, si el recorregut agradarà,  etcc)  però la gent que fa moltes messos  hi estem treballant i en son moltes les persones implicades i no cal posar noms; mirem que tot surti el millor aquells dos dies,  treballarem per millorar tot allò que sigui millorable i sempre hem tingut una màxima:

QUE TOTS I CADASCUN DELS PARTICIPANTS A LA XDD  surtin contents i que vulguin tornar a pedalar per aquests entorns tant espectaculars que tenim prop de casa,  aquí mateix al Segrià.

Tots els participants i voluntaris/es, veniu i disfruteu, els proper cap de setmana  us esperarem a casa nostra, l'hem netejat, arreglat, pulit però sobretot hem disfrutat fent-t'ho.


SALUT I PEDALS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada