divendres, 23 d’octubre del 2015

I AL OCTUBRE A VEURE ERMITES

Arriba el mes d'octubre i com fa quasi ja 15 anys,  si es té ganes d'anar a pedalar i veure un territori com es la Noguera, tens els ERMITANYOS on es pot gaudir d'uns dels llocs més bonics per anar amb btt per tenir els corriols realment nets i polits,  de la gent que tots aquests anys s'ho ha currat menció especial pel Mariano.
(si mirem la trajectoria i el calendari es de les més veteranes per no dir de les primeres que es fan a la provincia de Lleida)

Marxa que s'organitza a la capital de Balaguer amb un format únic, la sortida es lliure, es a dir, cadascú pot decidir a quina hora vol  sortir,  sempre amb el mateix sentit per realitzar la pujada i la baixada de cada ermita,  i amb totes les variants possibles que t'ofereix el recorregut dissenyat de poder decidir també quant un vol fer retorn cap al cotxe.Cal calcular bé la sortida perquè et  pots trobar que algun avituallament ja no tinguis que agafar, cal filar prim.

A l'arribada,  com que es produeix escalonada, tens un bon avituallament final que serveix de dinar.

sortida corriol del Monestir de les Avellanes

El recorregut es clàssic de final de tardor, es pot escollir  l'ascensió a una, dos o tres ermites
Cervoles, Montalegre i Sant Jordi, que com ja us podeu imaginar mai estant a la vora del riu.


corriol de les Avellanes




Recorregut que va passant per diferentes valls i valletes amb els seus senderons i que va pujant també a les tres ermites, hi ha hagut anys on la climatologia adversa com la pluja  ha fet canviar el recorregut, es una marxa que amb els anys ha tingut modificacions però realment conserva l'esperit de sortir un diumenge a pedalar i disfrutar.













Com no podia ser menys, en anteriors edicions potser el quorum era més alt, els socis del Club no podien faltar a la cita biker, el trio per aquest 2015 van ser:
 Albert, Josep i Nano.


Dia ideal per sortir a rodar amb els companys, bona temperatura i amb el cel nuvolos però que al final va acabant sortint el sol.

Els tres preparats per fer el triplet, es a dir les tres ermites, uns 90 kms aprox  amb tots els seus corriols i les seves pujades.


Comentar que a la població de Vilanova de la Sal  abans començar la pujada ermita de Montalegre hi havia un bon avituallament d'un bon sortits de productes locals, torrons Alemany. bonissimmmmmmmmms (no hase falta decir nada más)


Arribant a la població de   Vilanova de la Sal

I ara si, us deixem una crònica del nostre company Fernando que té al seu blog i us podeu fer una bona idea com van "xalar" aquest trio.

  NANOCLING


La tardor ja la tenim aquí es per això que us diem: a disfrutar de la bike.

SALUT I PEDALS COMPANYS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada