dimarts, 27 d’octubre de 2015

PEDALANT AL COSTAT DE CASA


S'han hi tornem-hi que diria algun avessat al món munderil.

Arriba el cap de setmana i cal planificar bé on es vol anar a pedalar, perquè el calendari de tardor té les dates agafades, per aquest calia triar o bé al costat de casa a la població de la Granja d'Escarp, que aquest any es feia per tercera edició,  La Granjolina (amb un format  en dissabte matinal), cosa que  el que volia dir era fer senders i corriols de molta familiaritat amb el nostre cas, o bé fer cap el diumenge ( amb el canvi horari)cap a les Garrigues a la població d' Albagés, població que té ja consolidada la seva marxa, en  aquesta ja novena edició.

La representació del Club, tenia clar on tocava o almenys gran part del nombrós grup representatiu.

la temporada sembla que porta coses noves

alguns amb reportera pròpia, això es jugar amb ventatja
Dos opcions a escollir,que a aquestes alçades de la temporada cadascú sap on es posava, podeu fer ullada a les  altimetries dels recorreguts.


Com sempre tirarem de la crònica del nostre biker rondador de Fernando amb imatges i descripció al seu blog   nanocling.blogspot.

Deixem lectura del soci Xavi Ferran, alies los "Sioux"  amb una visió del recorregut curt

La Granjolina 2015       

Un any més i aquest per tercera vegada s'ha celebrat la Granjolina, marxa de BTT pel terme de la Granja d'Escarp.
Essent una població veïna a la nostra no hi podía faltar un nombrós grup de representants del nostre club. Tretze (13) bikers, Nano, Delfi, Ramonet, Escaleta, Sergi, Prudi, Dani Pérez, Dídac, Basilio, Carlos Muñoz, Alejandro, Juan Peña i Xavi (Martino), van empendre la marxa.
A les 9:00 h i desprès de fer un minut de silenci en memòria dels nostres companys Juanjo i Javier va arrencar la cursa, (tot s'ha de dir es una mostra d'agraïment vers el nostre Club) fent un petit bucle dins del poble i emprenent el camí cap a la vora del riu.
Semblava que hi havia ganes de pedalar perquè en general es va començar a un ritme bastant alt fins que va arribar la primera pujada. Aquí cadascú s'ha de posar al seu ritme perquè si t'excedeixes.....ho pagaràs!!!. Pujada constant fins arribar al Mas de l'Hereu on hi trobem el primer avituallament.
La marxa continua fins a buscar la primera senda entre pins i que porta a la primera trialera. El terreny està molt sec i la trialera s'ha de disfrutar però amb prudència, el pas de les motos i bicis fan que estigui la terra molt estovada. Segueix tot per senda fins trobar "el partidor". Aquí decideixes i vols fer el circuit curt o llarg,  jo veient que arribava a bona hora al tall  enfilo senda avall per arribar a la plaça del poble i poder disfrutar de l'esmorzar que refarias les forçes gastades.
Bona ruta i amb bones sensacions desprès de la parada entre festes i feines  vàries d'aquesta tardor ara a esperar per tornar agafar ritme i disfrutar de la bike.  X.F

Comentar-vos que també hi van participar alguns que encara no son socis de la nostra entitat però que lluien els colors del  maillot, a veure si amb aquestes els podem mig convencer que al Club tots hi tenim cabuda.

aqui s'observa que falta personal, havien anat a posar-se davall de l'arc de sortida
Bé sembla que la roda no para això es bona senyal.

Salut i pedals companys


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada