dimarts, 1 de setembre del 2015

AMB 1,5 metres N'HI HA PROU, damunt una bici hi va una vida

Fàcil i entenedora la frase,  pensem que no només a la bici hi va un ciclista, hi va un cosi, un germà un amic , un pare ..........  i tots tenim qui ens espera a casa perquè hi tornem.


Ara si el món del ciclisme sap gestionar-ho correctament  es podria crear un precedent  de denuncies d'infraccions de trànsit, la primera pedra ja esta posada a veure si ho sabem fer bé.

l'interessant es que surt a la web de la Generalitat


Malauradament  les normes de convivència a la carretera a vegades per falta d'informació vers la nova normativa de com fer els avançaments  a un grup de ciclistes, fa que aquesta minsa distancia sigui insuficient.   metre i mig.       1.5 mts
Resultat d'imatges de respecta al ciclista

 (potser la DGT  s'hauria de plantejar fer uns spots explicatius pels mitjans televisius  i així arribarien a moltes més persones conductores que igual pensant que tocant el clàxon els ciclistes ens apartarem)Reflexionem uns segons i passeu als vostres coneguts i feu més extensible LES  NOVES NORMES D'AVANÇAMENT.

Resultado de imagen de 1.5 m una vidaSALUT I PEDALS  si entre tots mirem de fer les coses el millor possible  evitarem posar-nos en perill.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada