dilluns, 17 d’agost de 2015

MAR I MONTANYA

Desprès de molts dies sense fer una sortida conjunta perquè aquest temps d'estiu i vacances les grupettes no solen esser de massa integrants, aquest cap de setmana  7 integrants  mig enganyats pel nostre home  "del muñequito amarillo", es va fer una sortida d'aquelles  que com diuen els entessos  qui no vulgui pols no vagi a l'era  o millor dit   ni un tram pla.


Els whatsapps  anaven que cremaven,  que si per aquí, que si no serà dura,  que si el programa de rutes només diu tant de desnivell, que si pam que si pim.

El disseny de la ruta fa que seguim la ruta curta de la  Marxa Eutiches 2014 però sortint d'Ulldemolins i afegint una variant i retallant, no hi ha més que explorar terreno.

Poble de Vilanova de Prades  amb les primeres rampes de pujada
Programació matinera de vehicles i personal i temperatura fresqueta de sortida  d'Ulldemolins, però que es passa ràpid  amb només els primers 15 kms ja amb el un terç del desnivell, amuntttttttt  falta gent.

Arribats el primer pas per la població de Prades  ja anem agafant fil al recorregut  baixa-puja per fer una ràpida arribada a la població d'Alcover, toca agafar forçes que queda la part del port i finalitzar al cim de la Serra de la Mussara, poc trànsit de cotxes i ràpida baixada fins la població de la Febrò per encara el segon pas per Prades i encarar cap a buscar cotxes.

Pas per les comarques del Priorat, Conca de Barberà, Alt Camp i Baix Camp.

Lo mangante liante

Coronat el poble de l'Albiol desprès de 12 kms de portet

Les cares i els comentaris dels nostres companys  són veure les cares de felicitats,  decidim batejar de "muñeco amarillo"  a  monigot del dimoni.

Aleix es despedeix de les sortides d'estiu per aquest any
Ja només ens queda passar la pujadeta del Summer English direcció Ulldemolins i fer una variante cobarde amb alguna que altre picada d'avispa per rematar la sortida. Per fi als cotxes feina feta al sac.


I com sempre que anem de nous horitzons que millor que tastar l'avitualament final a la zona en el tercer temps.


El GPS que sempre ens dona de conversa  acaba demostrant que avui ens hem guanyat les vistes,  

97 kms
1.900 mts desnivell +


Qui en dona més?


A destacar també l'entrenament que van fer alguns integrants com preparació de la QH de btt per finals de setembre, bona ruta  esperem si volen fer una crònica.1 comentari: