dilluns, 5 de juny de 2017

JA HO DIU LA DITA, SI VAS A BALAGUER ESMORZA PRIMER


La dita ja ho diu, però desprès la podriem canviar per:  Tapa't si vas a Balaguer.

Sembla que fos ahir mateix, quant entre les diferents propostes a l'inici del Calendari i en les tertúlies biciclistes (que cadascú es fa personalment per assistència a les diferents marxes), alguns dels nostres socis/es deient d'anar a fer la:
 MONTSEC-MONTSEC, WEB i aquest cap de setmana, s'ha arribat a la data i s'hi ha anat, per disfrutar cadascú de la millor manera possible.Per recorreguts no serà, es poden triar segons ganes, temps i sobretot voluntat per rodar pels majestuosos paissatges a tocar de casa. L'exigència se la posa un mateix.
Però tant i les males previsions que eren per aquest dia la gent no va defallir, el que un havia triat s'havia de fer si o si.


lo Presi, donant les instruccions  com els bons "misters"


el caçador caçat
La gent de C.C Balaguer desprès de diverses edicions només els podem donar les gràcies per portar a terme una Organització impressionant per professionalitat, tracte i sobretot saber fer les coses com ens agradaria a tots, sabedors que ells han vist que una feina ben feta al personal li agrada i ho agraeix. Marxa que no té res a envejar a d'altres que et fan pagar les ganes a l'inscripció i desprès els serveis no estan a l'altura. Aquesta si  amb dinar de festa major final i tot.

Avituallaments per donar i vendre, voluntaris que potser el diumenge proper els pots trobar també pedalant,   marcant les curves perilloses i els forats de la carretera, vamos com si fossin al tour o al giro,serveis completíssim  bé tot allò que ens agrada a tots i que valorem.


Dels nostres socis no cal dir que vam complir amb ganes, per ser representatius assistència als tres recorreguts.

los colors fosforito mola


ham quedat be??? I tant home


per una part los "trio de mosqueters": X.Ferran, Nano i A.Castellnou


GF MM190
les punxetes del dia

Un segon grup van fer el recorregut mitjà,  fent "conjova"  amb la gent del C.C Fraga: C. Agustí, X. i Guerau.
quin numero noi de sortida,  no el tindràs mai més
 bocata de Comiols, bonissim
I per temes d'agenda Pere i Gemma van realitzar la Curta.
secs i a temps per complir 
 està clar que la tria va ser l'encertada, amb la curta no va tocar mullar-se.assitència rotllo pro, que més es pot demanar
Assistència a tots els frentes.

Està clar que dissabte les cartes del temps estaven donades i si o si l'aigua faria presència, els que van triar el recorregut curt es van salvar però els altres integrants  no, cosa que va complicar un pèl les condicions però sense ganes no es va enlloc i  com deia un:  tot lo pedalat no mullat es guanyat i quina raó més bona tenia l'obrer, fins desprès de les 12,30 h  la cosa no es va complicar, però el fet d'anar en bici i en dos minuts mullar-te es com obrir el ulls i tancar-los  es un pimpam i així va ser.

Però el fet d' aigua i una inoportuna puntxada  va ens deixar amb una situació, de l'argot ciclista amb el cul en l'aire,  a pocs més de 10 kms de l'arribada que passi una cosa així , però sense aventura que seria. 

no era una fira, era l'avituallament del Port de Comiols, punt de l'aventura de la "debacle" que vindria a posteriori

El resum com sempre no es positiu es el següent,

 i com deia sempre el nostre bon amic Juanjo: Jodido pero contento.L'any vivent  algú hi tornarà amb més ganes a Balaguer.

Salut i pedals!!

@report gentilessa de G, Xavi's, Nano i Pere.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada