dimarts, 16 de febrer de 2016

AIGUA, FANG I PEDRETES A LES BUTXAQUES

Per segon cap de setmana seguit el temps ens ha donat per voler molestar-nos que no puguessim disfrutar  del nostre esport,

però com a totes les coses, sempre tenim un plan B,

un dissabte matí passat per aigua, sumant els litres que als dies anteriors havia també plovisquejat fessin que el personal es desesperés i els whattsaps anaven calentets.
Resum un dissabte, amb "misión abortada" dels diferents plans que es volien fer: fang i més fang per bettetejar,
i encara per acabar d'arrodonir de tarda-nit va ploure una mica més, deixant el terreny impracticable per sortir a fer senders o corriolsper tant,  tocaria no marxar de la traçada de pista dura o amb grava, a part amb la possibilitat d'entrada d'aire que no faria més que molestar per rodar.

Així que diumenge matinal per dos fronts la gent surt, 4 socis amb la bici de carretera s'apunten a la sortida de convit amb la gent del Club Ciclista Fraga, al final van caure uns plats de callos, carajillo i 100 kms a la volta del Cinca.


Deixem crònica del company NANO.

Diumenge: Sortida de carretera amb els companys del C.C.Fraga.

La climatologia pintava malament per motius de vent, però al final no va ser tant greu com es preveïa.Amb companyia es pedala millor i, tot i no estar la grupeta que esperàvem, encara ens vam reunir 8 ciclistes per anar a donar la volta per Albalate.

Amb Aleix vam sortir de Seròs, per la carretera vella de Massalcoreig, direcció a Fraga (això ens donava 11 kms d'avantatge sobre la resta). A Fraga ens esperaven Guerau i Calu del C.C Seròs i 4 integrants del C.C Fraga.

Amb l'anada amb el vent de cara ja portàvem bona mitjana anar fent relleus, però al tornar desprès d'esmorzar (val a dir que esmorzen gra fort, mentres Aleix i jo ens preníem un café i un aquarius i Calú i Guerau es partien un bocata de truita, los "veteranos" fragatins li rendien homenatge a 3 plats de callos i un de bacallà amb samfaina), amb el vent favorable la velocitat es va disparar.

Vaig aconseguir arribar a casa amb 104 kms en 3 hores 37' de pedal (la parada a esmorzar aquí no està comptabilitzada).

Una sortida que s'ha de repetir i a poder ser, amb més gent encara.

                                            Salut!

Un altre grupet intentaran fer alguna coseta per inspeccionar terreny zona montmaneu, peliguada devia estar la cosa davant les darreres plugues.

volta alSegre
I un altre grup de 6 socis, van decidir fer volta al segre i anar a visitar la ciutat de Lleida, pujada pel marge esquerra i retorn amb ventet de cara pel marge dret. 60 Kms i poc desnivell.


saps que aqui no et trobaràs en principi cap cotxe


Al pantà utxesa una bona postal amb aquests cignes


Val a dir que es va seguir per diferents trams trajectes senyalitzats
com camins naturals i resseguint una part del camí Sant Jaume català
resseguint el camí del riu Segre de Rufea fins Butsènit

al final tant fang no hi havia no??
Salut i pedals!!

1 comentari: