dimarts, 5 de gener del 2016

I COMENÇA L'ANY

Arriba any nou, encetem un 2016 i  quina millor manera que pedalant.

Hem deixat en la nostra memòria els ultims  12 messos,  ara potser no toca o no es moment per fer resum, sinó de mirar endavant, recordar i sobretot tenir els petits records per aquells que no els tindrem al costat.

Després s'una dies festius  i de moments per disfrutar de la familia, amics i sobretaules, les ganes de tornar a pedalar han fet que ja aquest mateix diumenge els bikers del nostre Club han volgut treure les seves montures a passejar.

Diumenge 3 de gener, inici de campanya d'una part de la secció road  amb un inici per terres properes, tres intrèpits han sortit a veure com estava la zona aragonesa,  i veient els comentaris sembla que això ja es iniciar i amunt amunt.





Altres companys, van anar a fer briko mecànica i sortideta també a terres de l'altre costat de Cinca, però en aquest cas amb la btt, ruta per explorar territori proper de la zona de Fraga i Velilla.





Una tercera i quarta secció també betteril a fer camí zona del secà, investigacions i exploracions territorials.


Deixem crònica dels companys que van voler anar a tocar l'Ebre.

Diumenge quedem per pair una mica els torrons, van decidir fer una ruta rodadora, quedant a les 8 , Ramon, Enric, Pere i jo mateix Sergi al bar per fer cafè i veure si sortia sol o es quedava ennuvolat.
deixant emprenta al Mirador DD

Ruta per fer rodadora pujant fins al Refugi, per fer cap a buscar el GR que va pujant fins al poble d'Almatret.
Agafem senda que ens porta fins el mirador del David Duaigües, per continuar per la senda de la mina que ja ens va deixar al pantà.

Tot vorejant-lo fins la finca de la Sènia i remontar fins a tornar a trobar el GR i d'allí pista pistera fins arribar al nostre punt d'inici.

Sortida de les clàssiques que tenim per la zona de 65 Kms i uns 1200 mts de desnivell.


i com sempre diem        Salut i pedals!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada