dilluns, 15 de juny del 2015

ANEM D' EXCURSIÓ A LA MOUNTAIN sortida del Club

Com cada any, i ja van essent un clàssic,  a mitjans de juny es prepara i realitza una sortida conjunta de les dos seccions  del C.C. Seròs  fora les nostres contrades, una tradició del  que hem d’intentar no perdre perque és una de les poques ocasions de l’any en que podem “fer club”.

També com a tradició alternem platja/muntanya per variar terrenys, enguany tocava muntanya i vam decidir anar  Ainsa pirineu aragonés i acabar amb tiberi al càmping Peña Montañesa.

Tot això  vol dir una planificació logistica  setmanes previes envers buscar un restaurant on poder dinar tots junts amb els acompanyants, serveis de dutxes etc  i com no buscar per la zona investigant per fer una ruta amb la btt.

Aquest any la participació tant de roda prima com de grosa ha estat més baixa que en anys anteriors.

5 integrants amb la bici de road, els ha tocat matinar per encarar la ruta prevista  Pere Baró, Ernest, Javier, Carles i Pere Monclús,  


 Seròs- Alcolea- Monsó-Barbastre- El Grado- Ainsa,   amb parada inclosa per fer mossada això si.

parada i fonda desprès Barbastre


El tram Seròs-Barbastre bastant pla, de Barbastre fins Ainsa amb els continus tobogans i puja-baixes han fet grand part del desnivell acumulat de tota la ruta, total 138 km i 1300m desn.+

Equipo avanzadilla

Mite'l lo pardalo
al final  amb un acompanyament de luxe  els últims 18 kms per la nova fornada que puja i puja amb ganes. Pere Baró jr,  savia nova.
 Foto a l'arribada al càmping abans de l'espera't liquid regenerador. Alguns van voler agafar la talla XXL de recipient.



 relat crònica del mestre  Guerau 


4 integrants amb  la btt 
Martino, Escaleta, Ramonet i Guerau, s'han desplaçat directament amb furgo amb ganes de tastar això del famós flow de LA ZONA ZERO     que tenen  aquella gent del territori. 



Ho podriem titular “paraiso del Btt” o “no es país para rígidas” com he llegit en algunes altres cròniques beteterils. 

El cas es que ens vam trobar amb un terreny molt diferent al que estem acostumats a rodar, molt més radical.
La ruta escollida l’havia penjat al Wikiloc un company biker de Seròs, però a mesura que anàvem donant pedals vam tenir que escurçar el recorregut per no haver de arribar tard al camping o petar càrter, o les 2 coses.


Ens hem de treure el barret amb la gent de Ainsa, hi han moltes rutes a escollir i totes estan molt ben marcades i netes, si vols no et cal ni GPS ja que hi han marques continuament que et faciliten molt el trajecte. 


Nosaltres vam fer la ruta 4 empalmant amb la 5, catalogada de dificultat bastant técnica.


mapa ruta 4 miradores ainsa y murillo
                       Mapa ruta 5 Peñas Cinglas y Coda Sartén





Llac del Mediano amb la Peña Montañesa al fons
 La pluja caiguda la nit anterior li va donar 1 o 2 punts més de duresa i dificultat al recorregut. 
Desde el poble de Ainsa ja començem a pujar i fort, teniem previst parar a menjar aviat ja que ens van aconsellar fer el bocata al mirador, al km 7, vistes espectaculars val molt la pena parar un moment per contemplar  tot allò. 

La jornada va donar per a tot, caigudes, cagaments, rostides, adrenalina… les fotos donen fe de lo espectacular de la zona. 




flow i més flow
Total 33km i 1200m desn.+, no sembla gaire pero es que les pujades eren tremendes, la meitat caminant amb la bici al costat, i les baixades otro tanto, algunes impossibles damunt la bici i mes encara amb el terreny mullat que vam trobar  on en alguns casos era tot un repte baixar a peu. Fa falta habilitat per traçar bé, tant pujant com baixant. Zona enduro, senyors !!!


Al arribar al camping neteja de bicis obligada, avui li hem tret suc a les suspensions i a les cames. Dutxa ultra-recuperadora i a dinar amb els acompanyants que han arribat mitja hora abans que nosaltres. 

 L’any que ve més i millor.









Caldrà preparar una expedició a la tardor per repetir  o no nois???



2 comentaris:

  1. I tant, i més amb les dentetes que feu agafar als que no vam vindre bandarres.

    ResponElimina
  2. I tant, i més amb les dentetes que feu agafar als que no vam vindre bandarres.

    ResponElimina