diumenge, 18 de gener del 2015

RODEM PEL PIRINEU?

Molts cops ens capfiquem que qualsevol lloc allunyat del nostre punt d'origen sempre és millor. 

Millor? Millor perqué veiem territori nou, millor perqué sortim de la rutina i dels camins coneguts, millor per...

Doncs bé, aquest cap de setmana passat vam coincidir 7 beteteros amb ganes de rodar i sortir de l'entorn dels 4 camins o senders més pròxims a Seròs. Però el que sí teníem molt clar era que no ens havíem de desplaçar per començar a pedalar. 

Sortíem de Seròs camí del Montmaneu Territori Biker (#montmaneuterritoribiker) tot pujant pels camins i senders del Bovalar i del terme Aitona. La Btt sempre ens aporta alternatives. 

Continuàvem pel camí de les Mines direcció a elles, tot deixant la zona de senders tradicional, per tal de baixar fins al pantà de Riba-roja. Pel camí, mentre esmorzàvem un cabirol ens va venir a visitar (massa gent per un territori tant tranquil). 


Com podeu veure a la foto, la remuntada podria ser pròpia d'una ruta del Pirineu. Camí del GR 99, les vistes que ens ofereixen les pinades de Montmaneu i els Tossals d'Almatret són impresionants.

A vegades no donem valor a les coses que tenim al costat mateix, quan sols es tracta de no ficar sempre l'atenció al mateix punt, és ser simplement una mica més ampli de mires. 

El retorn cap a Seròs pel camí de la Gabarrella i amb velocitat de creuer. Ja hi ha gent que fa dies que fa base de per-temporada i les ganes de foguejar-se també es notaven. 

Total de la ruta. 52 km. 

Sensacions de la ruta. Magnífica companyia, vistes fora de les habituals, ganes de rodar junts i disfrutar del nostre territori i del nostre esport. 

Magnífic cap de setmana. 

Salut i pedals!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada