dimarts, 15 d’abril de 2014

Cap de setmana del 12 al 13 d'abril

Aquest ha estat un cap de setmana diferent, sense moltes marxes on anar, varis membres del club van decidir fer una doble sessió de ciclisme en ruta.

Així doncs, dissabte a la tarda, a les 15:00 i ben puntuals es va iniciar el recorregut entre Seròs - Alcarràs - Gimenells - Altorricó - Fraga - Serós. Una ruta de 102 km amb una velocitat que va fer patir a més d'un participant. El diumenge, part dels socis van decidir fer doblet i fer una ruta trenca-cames. Sortint de Seròs, van passar per Lleida, Artesa de Lleida, Castelldans, Albagés, El Soleràs, ... Tot passant per La Granadella van fer cap a Seròs. Realment una ruta de 110 km i força dura, tenint en compte que bona part d'ells ja havien fet els 102 km de la jornada anterior.


Per una altra banda, alguns socis van anar a provar el Port de La Morera, amb rampes del 17%. Un bon entrenament i tota una magnífica experiència amb els paisatges del Montsant. 

Esperem que la pròxima setmana us puguem explicar les variades sortides dels nostres socis, aprofitant la Setmana Santa. 

Esperem que disfruteu d'aquests dies i que aprofiteu per disfrutar del vostre esport favorit. 

Salut i pedals!!!!


1 comentari: