dissabte, 26 d’abril de 2014

A LES PORTES DE LA FESTA MAJOR DEL SANT ÀNGEL

Sí senyors, així és com ens trobem, a les portes de la Festa Major del Sant Àngel. Aquest fet marcarà els compromisos de molts dels socis del CC Seròs i en conseqüència la seva activitat ciclista d'aquest cap de setmana.

Pel que fa a la setmana passada, Setmana Santa, l'activitat no va parar. 

Divendres 18/04/2014

Secció de ciclisme en ruta. 
5 components del Club van realitzar la ruta Seròs - Mequinensa - Port de Mequinensa (direcció Caspe) - Nonasp - Mequinensa - Seròs


La sortida va ser bastant exigent.


Dissabte 19/04/2014

Dia de sortides il·legals. Sí, així és com considerem les sortides que fa la gent sense quedar amb ningú. La vella teoria que aquí ningú mai entrena, però la gent no para mai. 


Aquest cap de setmana, hi haurà gent que ha acabat amb més de 400 km a les cames i 4.500 m de desnivell +. El que normalment se'n diu no entrenar, sí senyors

Diumenge 20/04/2014

Secció de ciclisme en ruta.
Un altre cop s'ha realitzat la sortida en direcció a terres aragoneses. Aquest cop, l'itinerari escollit ha estat Seròs - Fraga - Candasnos - Ballobar - Fraga - La Granja d'Escarp - Seròs. 


Com podeu veure, el port de 3a categoria de Fraga ha estat el desnivell més exigent de la jornada, lloc per a provar la força de les cames. Abans d'arribar a Candasnos, ha estat el lloc de tornar-les a provar, despenjant-se algun dels components de la "grupeta".

Secció de btt.
La ruta escollida va ser anar a la zona de Montmaneu - La Granja d'Escarp, tot passant per diversos llocs com el Mas de l'Hereu, la Plana Cassaca i la Trialera de La GranjaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada