diumenge, 31 de març del 2019

MONTMANEU 494 A LA SACA


Dia 24 de març, altre cop ha tornat el bon ambient i les ganes de bike a la població de Seròs.

Enguany el Club Ciclista Seròs ha organitzat una nova prova esportiva no competitiva, sota el nom de MONTMANEU 494 al calendari de marxes de btt.El nom que fa referència a l'alçada del cim emblemàtic del Segrià i dins el Terme Municipal de Seròs i perquè no dir-ho territori biker Montmaneu, per la gent amb ganes de disfrutar dels paissatges i del territori proper.

 el bon ambient 


Una primera edició on cal remarcar el bon ambient, un dia explèndit de sol per remarcar al calendari per propers anys, i alhora també una nova retrobada de la població de Seròs en posar el ciclisme de la btt al lloc que li pertoca, venir per disfrutar es la millor empresa possible.

btt en estat pur

Recorreguts novedosos i alhora per tots els nivells amb dos distàncies a escollir segons preferència i ganes, un curt d'uns 35 Kms aprox i una més llarg de 63 Kms, per tots els nivells, sempre es pot triar la millor opció.

Les novetats també eren una nou horari de sortida que ha agradat molt als participants, sempre buscant la qualitat als serveis i fer una aposta per anar creixent poc a poc edició rera edició.
Montmaneu al fons

Tots i totes contents de redescobrir el territori i amb ganes de tornar-hi el proper any.

Només podem les gràcies primer de tot als nostres voluntaris/es que sense la seva gran tasca no seria possible, i com no al recolzament dels patrocinadors i col·laboradors i establiments i empreses locals que ens han ajudat a fer possible tota aquesta moguda. MIL GRÀCIES ALTRE COP!!
i com no GRÀCIES  a tots i cadascuns dels participants que heu vingut a disfrutar de casa nostra.

L'any vivent més i millor


fotos @gentilesa dels diferents fotogràfs i a.vidal


SALUT I PEDALS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada