dijous, 19 de juliol de 2018

SUADA DE LES BONES EN UN JULUIOL CALURÓS

A principi d'any des del Club es va deixarà caure que cada certes setmanes podríem iniciar una nova manera de provar de fer sortides per veure territoris propers i alhora desconeguts i poder fer gruppetta i sortir a veure món amb la bike, tant es així que la resposta va ser I Tant!!, vamos allà  SORTIDES FORA TERME.

Però com sempre passa, les agendes van plenes i calia buscar primer un territori on anar a pedalar, dos, algú o algunes persones que busquessin o track o ruta o dissenyar-la i tres evidentment dia per anar-hi. Condició mirar de fer no massa transport en cotxe i desconegut alhora.

Les tres situacions semblaven una pòcima dificil de conjuntar però amb ganes i deliri sempre acaben sortint, tant es així que entre pitos i flautes la cosa es va anar retrasant però....

Mirant el calendari finalment es va decidir a principis de juliol,  diumenge 15  al ataque, si ja se sap que no plou a gust de tothom, temps de feina de collir i arroplegar la fruita, però no quedaven gaires dies lliures més
La segona variable va ser fàcil d'empendre, tenim un soci que feia dies ja ens tenia feta una ruta per la seva zona de residència, Riba-roja d'Ebre, a més sabedor que ens faria de "sherpa local" no hi havia dubtes cap allí hi falta gent, sempre coincideix la marxa de Mequinensa amb la de Riba roja i la gent es decanta per la primera  cosa errada potser.

I qüestió de "kedada va ser un pim pam", organització de vehicles i personal per ficar les bici pel transport i   finalment hora de sortida per poder encarar un mati de pur btt amb un disseny brutal per part del nostre sherpa,  Jere.
Matiners perquè no ens agafês la calorada i poder estar alhora a la piscina.

El recorregut seria per quasi la totalitat del que s'havia realitzat a la prova de la xallenge terres de l'ebre del passat mes de maig la LA FIGOT RACE,

Ja de principi la cosa aniria de puja baixa puja baixa i lo que sortís però al acabar no cal dir que les cares de btt havien valgut la la matinada.

No cal dir que les vistes van ser d'aquelles per recordar,les pujades també i les dos trialeres senderes amb la destressa que cal per tenir una matinal de disfrutar i xalar.Pujar un km amb percentatges de més del 20%   està clar que deixa a cadascú al lloc que li pertoca, suada de la bona i encara no eren ni les 9 del matí, però es lo que hi ha.

La següent ja seria una sendera  amb algun pas no dificil però si atent, crestejant per la zona que va ser escenari de la batalla de l'ebre.

buscant la sombra si es podia
Reagrupament a la base i a per la segona pujada del dia, en principi segons lo sherpa, de no tanta dificultat, tot s'ha de dir tenia raó l'home.

Ara venia la bona bona, sendera de 4 kms aprox crestejant per fer cap a la pressa de Ribarroja, xalera d'aquelles per recordar  bonics passos i encara més de vistes.

Per acabar d'arrodonir venia la tercera part, una petita remuntada pel Gr99 per encara una baixada ràpida, sense  dificultat per travessar el pon sobre l'Ebre i fer cap a l'esperat avituallament de bar, que bona es la beguda fresqueta a la sombra:


cares de suada i d'hidratació. 
 Resum,  primer de tot agrair la seva paciència i felicitar al nostre sherpa local per una disseny 11 de la sortida,  ets un crack Jere.

Està clar que tornarem a venir almenys pels qui per situacions personals no van poder i alhora per tornar a disfrutar d'aquest recorregut o un altre.

Alhora agrair també als companys que van fer la matinada i suada per poder realitzar la sortida programada,  en temps de calor toca suar, però amb la xalera que vam fer s'hi ha de tornar que total tampoc està tant alluny Riba-roja.

Dir que es una sortida dura fisicament per la calorada i el desnivell en alguns trams de pujada, i alhora cal destresa per passar per algun tramet "peliagudo" a les sendes, però res que sigui difícil o dificilissim  clar tot depenent si t'agrada patir pujant o baixant, sinó això no seria btt.

Al final un xurrac amb quasi 1.100 mts de desnivell positiu en poc més de 30 kms, territori Figot Race.


Au SALUT I PEDALS!!

@fotos i report gentilessa de X.F, X.T, Josep R i G.S


2 comentaris:

  1. ������������i tant que repetirem!!!gracies a vosaltres per deixar-me ser el vostre sherpa i poder ensenyar-vos el meu territori

    ResponElimina