dilluns, 10 de juliol del 2017

SORTIDA NOCTURNA 2.017


O també es podria titular: 8 eren 8, i com a 8 que eren, 8 van fer

Divendres 07/07/2017, 21:30 hores. Calu està al lloc, però acabant de montar les llums. El tòpic continua.  Seria un dia ideal per estar a Pamplona celebrant els Sant Fermins, però que hi voleu fer, som esportistes i ens agrada la bici.

Avui toca la sortida anual nocturna del C.C. Seròs. 

Amb els dubtes de la gent que serem definitivament, la Junta havia montat un circuit assequible per a totes les edats i estats de forma. Però a l’hora de la veritat solament estàvem 8 persones per a disfrutar d’una nit de pedalades, focus i rellampecs. 

Així doncs, quan tot estava llest començàvem la marxa: Pere, Delfí, Alejandro, Josep d’Escaleta, Víctor Baró, Joan Latorre, el Sioux i Calu.

El recorregut? Meitat el previst, meitat d’imprevist. Vam enfilar la Carrerada i el camí d’Aitona per l’altre costat de riu. La veritat que al ploure el dijous no s’aixecava gaire pols i el pedalar amb grup pels camins es feia més divertit. 

Arribats a la Canadiense vam començar a improvisar. La ruta planejada era el retorn per Aitona i els camins de l’horta cap a Seròs. Però els 8 integrants de l’expedició teníem un nivell força adequat i ens vam plantar a la Canadiense bastant ràpid. Allí vam decidir de tirar cap al secà per tal d’allargar la volta, que ens sortís una mica més de desnivell i aprofitar la nit.

Tirant cap al secà semblava que ens ficàvem a la gola del llop, el cel era tot ennuvolat i es veien els llamps cap a la zona de Maials, però nosaltres a la nostra. Remontada cap a la zona del mas del Teixidó. 

Arribats a aquest punt, 2n moment d’improvisació de la jornada. Fem tornada cap al poble o allarguem més la ruta? “Si sol portem 50 minuts!!!” és sent. A bodes ens convides, allarguem la ruta!!!

Anem direcció la carretera de Maials, creuem cap a Aluminsa i a buscar la Torre del Fideuer. I d’allí cap a les piscines del poble.

Allí teníem una nit de pintxos bascos, amb col·laboració amb Tavosport, on els socis podien disfrutar del bar de les piscines i les seves meravelloses tapes a un preu molt assequible i poder banyar-se a la piscina en modalitat nocturna (i amb alevosia). 

Resumint, bona ruta i millor companyia. 21,82 km de conducció nocturna amb menys de 70 min. No està gens malament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada