dimarts, 16 d’agost del 2016

PROPOSTA PER FER SUPORT A ACTIVITATS DEL TERRITORI

En aquest nostre petit territori, costa que el turisme faci acte de presència, no tenim platjes amb bandera blava,  piscines espectaculars això si que en tenim, i també un desconegut riu Segre.

però quant dins els nostres cercles de pobles que som veïns ens arriba una novedosa proposta no podem ni pensar-ho un moment  Hem de donar-hi suport.

Que diversos Ajuntaments del Baix Segrià en posin d'acord en fer tot un acte ludico-esportiu que alhora fa una aposta seriosa per vertebrar el territori no ens hi podem quedar sense participar-hi.

Si que potser l'activitat de l'aigua, el riu, el rem potser no tinguin res a veure o poques conexions, però en l'activitat de la ribera de riu sempre hi han estat els camins que acompanyen a aquest eix fluvial, i que moltes vegades com usuaris de la bici de btt ens fa d'enllaç per poder fer ús.

Bé us fem arribar el diptic per si us interessa el PROPER DIUMENGE 28 D'AGOST, participar en el 1 er descens de piragües,


DIPTIC DELS HORARIS I RECORREGUTS

Els socis o no socis que hi vulguin fer l'acompanyament recordar-vos que el nostre Club dóna suport  però qui ho organitza es directament els Ajuntaments promotors i es on cal dirigir-se per saber de tota la info.

Dir-vos que es recomanable ús de la bici de btt perquè es circularà per camins de terra que van paral·lels al riu.

Podeu trobar tota la info 




Recomanem com sempre precaució si es porta nens petits perquè no hi ha gran dificultat del recorregut (uns 17 kms  sortida del pont de Torres de Segre) però si per l'època de l'estiu i la calor que ens pugui fer aquest diumenge.

Recordeu que us podeu acollir a la pedalada en qualsevol punt del recorregut.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada