dissabte, 2 de maig de 2015

PROVANT, PROVANT, UN DOS TRES PROVANT !!!!!

Al titol  si li posseu entonació  seria  com estar  davant  d'un escenari on els montadors  i tècnics de so fan proves abans  d'una actuació,  sigui amb forma de concert musical o en aquest cas   davant  una fita  marcada en vermell al Calendari Cicloturista per aquest 2015.


Resultado de imagen de bicis testEls intrèpits que ja fa messos van dir,   va mos apuntem a una prova de GF  (gran fons)  amb bici de carretara, inclou  intentant realitzar una marxa  superior a 175 kms   i amb gran desnivell  superior a 3000 mts positius, en aquest cas per la zona de Tarragona, serralada de la Mussara i del Priorat.

S'ha d'entrenar per arribar en certes condicions físiques i que  millor que fer un test i veure les sensacions davant aquest repte, que preparar-ho el dissabte del 2 de maig.


i va i fan les provatures, lo dia de més calor de primavera  i a pedalar  8 h,  fuassssssssssssssss


De bon mati a la fresca al ataque,  per facilitar trasllat amb cotxe al punt inici de la sortida i arribada,  la població de la Granadella   bucle  amb final  182 kms  i vora 3.400 mts de desnivell +.Podeu fer lectura  de la crònica  de Nano  al seu blog    http://nanocling.blogspot.com.es/2015/05/ai-que-patirem.html   

més ben explicat impossible


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada