dilluns, 2 de febrer del 2015

NOTA D'AGRAÏMENT DE PALLAPUPAS

Hola de nou,

Des del  Club Ciclista Seròs, a part de voler anar en bici, ens plantejem poder ajudar i donar a conèixer altres activitats per promocionar l'esport i la solidaritat.

Durant el dia de la Bicicleta del mes d'abril passat, varem fer una col·laboració amb la gent de Pallapupes, amb el conjunt de fotografies al "photocall" amb nassos solidaris.

Mostra del seu agraïment és el mail que ens han fet arribar al Club. Us deixem còpia.


Pallapupas


Benvolguts amics, 

Amb aquestes ratlles voldríem expressar-vos en nom de Solidaris Btt, Jordi Rosanes i Núria Duch, el nostre agraïment per la vostra col·laboració desinteressada en el nostre Projecte Solidari Danubi 1.500km a favor de Pallapupas perquè pugui continuar el seu projecte en l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Pallapupas, actors i actrius professionals i remunerats, treballen amb tècniques artístiques on l’humor i el clown són una eina de calma i alleujament enfront del dolor dels tractaments i al dia dia de l’estada hospitalària. Podem dir orgullosos que després de tots aquests mesos de feina hem aconseguit una recaptació de 4.731€; recaptació superior a l’esperada. És per aquest motiu que us volem donar les nostres més sinceres gràcies per donar-nos el vostre suport i fer-lo possible. 

Rebeu el nostre cordial agraïment a tots, 

Solidaris Btt, 

Jordi i Núria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada