dimecres, 11 de juny de 2014

SORTIDA DIA DEL CLUB

El passat diumenge 08/06/2014 es va realitzar la sortida anual del Club Ciclista Seròs.

Aquest any el lloc de destí va ser Riumar, i concretament el restaurant del càmping Aube. Aquí teníem preparada la jornada lúdico - familiar amb un magnífic dinar i unes instal·lacions ideals per a que els nens puguessin disfrutar.

La jornada va començar a les 6:30 del matí, hora en que marxaven la expedició del grup de Btt cap a la ruta que havien de fer per la zona dels Ports de Tortosa - Beseit. El lloc escollit com a punt d'inici de la ruta circular va ser Santa Bàrbara.La ruta que va realitzar la secció de Btt va ser per la Serra del Godall, amb un total de 41 km i 750 m de desnivell +.

Els 5 participants de la secció Btt (Nano, Martino, Pauleta, Maclau i Marc) van poder disfrutar de la zona de trialeres d'aquesta zona, gens despreciables segons els participants (i això que tècnicament no són coixos). Prova d'això va ser les 2 caigudes que va patir Marc).

Per la seva part, la secció de Carretera començava a rodar a les 7:00 des de Seròs i amb direcció a Riumar. 

Als 8 km de l'inici ja vàrem tenir els primers problemes, un "pinxasso" que va patir Calu i que va provocar que tingués que canviar el pneumàtic nou (defecte de fàbrica)

Aquí teniu la prova de tots els mecànics que van acudir al rescat.


Un cop arreglat els problemes, la ruta va continuar fins a Rasquera, lloc on vam reagrupar-nos tots els participants: Augusto, Josep del Valentó, Juanjo, Peret, Xavier, JX, Àngel, Guerau i Calu. Moments abans, Ernesto havia girat cua fins a casa per compromisos familiars.


Després del llarg esmorzar, la velocitat de creuer va augmentar per arribar en una hora correcta al camping Aubé, podent reagrupar-nos amb la resta de socis del Club i les seves famílies.

Allí desprès de la dutxa guanyada, vam poder disfutar del magnífic menú preparat, amb la fideuà i l'arrós.


I que millor que acabar la jornada amb un passeig en companyia de les persones que pateixen la nostra afició per la zona de la desembocadura del riu Ebre.

En resum, un gran dia de ciclisme tant en Btt com en Carretera i de família.

L'any vinent tornarà a tocar la sortida a zones de muntanya.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada