dimecres, 21 de maig del 2014

DIA DE LA BICICLETA


El passat diumenge 18/05/2014 es va cel·lebrar el Dia de la Bicleta

Part dels participants

Aquest dia des del Club Ciclista Seròs sempre l'hem enfocat com una jornada lúdico-familiar, on disfrutar de la bici amb tota la població i les nostres famílies, fent partíceps a tots els nens amb aquest esport.


La Junta

El dia s'iniciava a les 9:00 amb la trobada al Portal. D'allí arrancàvem direcció als camins de la zona de Llitera per tal de poder fer els esmentats. 

Amb un parell de circuits, un curt de 10 km amb menor exigència i un de 15 km i amb un nivell baix de dificultat però amb major kilometratge, uns 150 ciclistes van participar amb una gran jornada marcada per la bona temperatura.

Vam poder comptar amb participants d'edats diverses, dels 5 fins als 72 anys.

Un cop realitzada la ruta, vam poder gaudir del magnífic esmorzat preparat pels nostres fogoneros oficials. Des d'aquí mil gràcies.

Els fogoneros

El Club Ciclista Seròs va col·laborar amb el projecte Danubi 1500 de l'agrupació Pallapupas. Per a tal efecte, es va col·locar un fotocall i es van facilitar nassos de pallasso per tal que els assistents es puguessin fer fotografies. Recordar-vos que ens les podeu fer arribar a l'adreça clubciclistaseros@gmail.com

Participants i fotocall dels Pallapupas

Des de la Junta del Club Ciclista Seròs volem agraïr l'elevada participació.

Nota: Les cares dels menors estan pixelades per tal de protegir la seva identitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada