dijous, 7 d’octubre de 2010

Ruta Tivissa

Encara que sigui amb retard, farem una petita crònica de la sortida que vam fer algun integrant de la BTT de Seròs per terres desconegudes, però ja conquerides...

Zona de Tivissa


Convidats per uns amics de Lleida, que a primer d'Agost també vam fer la ruta de la Vall d'Aran, ells cada any fan la Lleida-Cambrils, però aquest any volien fer una variació, fer-la en dos dies i passant per altres territoris.

El primer dia d'uns 115 kms la ruta va ser Lleida-Aitona-Seròs-Almatret-Flix-Mora-Tivissa.
El segon dia d'uns 40 kms Tivissa-Vandellós-Masboquera-Platja Montroig

El primer dia, un dels integrants de l'EquipX, i sabedor dels dominis on passaven, va fer de Sherpa acompanyant-los d'Aitona fins Almatret. Ja veieu que només va ser un tram que la calor apretava i millor estar a les piscines

El segon dia, dos integrants i un tercer per la tornada amb transport.Aquest segon dia vam fer tota l'etapa, zona que no coneixiem però que val molt la pena, totalment recomanable per les vistes i els bosquets per on passa. En acabar un banyet a la piscina del camping i paella per dinar.

Només dir que quan vas de convidat has d'estar agraït, per tant, des d'aquí aprofitem per convidar-los a venir a les notres terres.

Podeu trobar el track a la secció de rutes.


Cònica by Padrí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada