dimecres, 22 de setembre de 2010

Ruta Viella

Bé, aquí comença l'explicació de la ruta que vam poder realitzar durant el mes d'agost per lo nostre Pirineu, per la Vall d'Aran, més concretament per la zona del MigAran. Li anomenarem Valarties-Prüedo que són les zones de muntanya recorregudes. Convidats per uns molt bons amics i l'EquipX al complet, vam fer els 42kms finals.Fent una ruta circular, sortint de Viella i pujant fins els 2000mts d'alçada, com a fondo de paisatge un majestuós cim Montardo, passant per un sender de 4km d'una via de vagonetes adandonada, seguint algun que altre túnel excavat a la mateixa montanya.

Les vistes i els paisatges com sempre espectaculars i alhora envejosos de poder tenir un terreny així. Només dir que cada estiu si es pot, s'hi ha d'anar.

La ruta en si té dos parts ben diferenciades, una de pujada i aproximació i la part circular per sobre dels 2000mts d'alçada, amb la sensació d'estar al buit.

Val a dir que aquesta ruta ens la vam empendre en calma i disfrutant de l'espectacular entorn.
Com sempre, al final, dinar de germanor i cap a casa.

Des d'aquí estem preparant en fer-los la tornada a casa nostra a aquestos amics. Suposem que serà per l'octubre o a molt estirar novembre.

Crònica by padrí

2 comentaris:

  1. Avere si algun dia em convideu an alguna d'aquestes. ¿Es en istiu?
    Oh wait!!

    ResponElimina
  2. Òstia lo paisatge és tan espectacular que a les 2 últimes fotos semble que estigue sobreposat. Com a les películes d'antes.

    ResponElimina