dimarts, 23 de març del 2010

Agraïments

Desde d'aquí, els organitzadors de la I Xallenge David Duaigües, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que mitjançant el seu suport, ajuda i col.laboració han fet que tot l'esdeveniment fos un èxit.
Disposar de gent com vosaltres ens fa sentir vius davant nous i propers projectes, animant-nos a continuar en aquest camí.

En breu es passaran les classificacions, així com fotos i algun que altre video. Us anirem informant.

Gràcies de tot cor i salutacions a tothom.
L'Organització.

3 comentaris:

  1. Felicitats a l'organització i tots els voluntaris que han fet possible repetir la festa de la setmana anterior a Almatret.
    Felicitats també per saber trobar un recorregut del tot sorprenent ple de senders currats i espectaculars. També la senyalització i els avituallaments...
    Fins aviat
    Salut i força
    Joan Farnós

    ResponElimina
  2. Gràcies per les felicitacions Joan.
    I gràcies a tots els participants per haver compartit amb tots nosaltres un dia tan especial. Això ens dona ànims per continuar endavant i agafar l'edició del pròxim any encara en més força.

    Gràcies

    ResponElimina
  3. Estic totalment d'acord amb l'opinió del Joan Farnós...diumenge va ser tota una festa biker i ja podeu contar amb mi per la propera edició. Lo sender de Montmaneu va ser mooolt divertit. Enhorabona per fer una prova tan ben feta.
    Salutacions!!!
    Mariano.

    ResponElimina