dimecres, 27 de gener de 2010

De Montllobé a Montmaneu

Aquest passat diumenge dia 24 de Gener, 16 jinets van desafiar el mal temps anunciat per conquerir dos tossals de paregut nom però diferent aspecte...Montllobé i Montmaneu.
Aquest cop l'expedició estava co-liderada entre Nano i el Padrí, recolzats pel Coronel, el Tresorer(Guerau)xD, el bomber(Surdet),l'asventat(espavileus per saber de qui parlo) i l'altre padrí(Juanjo). El resto de tropa...teniem al novato(Eduardo Montella), al "Cheff", al más listo de la clase(Raul), al motero(Edgard), al manetes(Roger), al músic(palau) i contavem també amb la inestimable ajuda de les legion extrangeres, Ramon Pau d'Almatret i Mateu i el Sister de Llardecans.

El lloc de reunió va ser al Tonet i quan el comando estave al complet, mos vam aviar sense entretindremos cap a Montllobé.

A dalt i a baix tenim a 15 besties derrapant per asfalt(Perdoneu per lo moguda de la foto, però pedalar i "disparar" no és fàcil)

I aquí tenim al Co-lider, el padrí sempre amb la seva "sonrisa"

Arribats a la base de Montllobé, vam entendre que la misió no serie "moco de pavo" i vam començar a enfilar, amb un terreno enfangat, les seues rampes , amb una pendent mitjana del 15%.
Arribats a dalt, descanset

 I vam començar a baixar les primeres trialeres del dia, curtes però intenses i molt divertides


 Conquerit Montllobé, la part més fàcil de la missió, mos vam dirigir cap al Massalcoreig a fotre una mossada, i vaya mossada, bocadillo boníssim per agafar forces per la que "se nos venia encima".
Havent recuperat part de les forces perdudes, mos vam dirigir cap la segona fita del dia, lo tossal de MontManeu. La pujada va ser pels pantanos, una pujada de vora 2 quilometrets, amb una pendent mitja del 14% i amb rampes del 18-19%.
Però la cosa no acabava aquí, perque encara mos quedava pujar fins la falda del Montmaneu, amb una rampa del 22% per senderó, que va fer que el novato, sense pensar que tenia els peus enganxats al pedal, li passés això

Arribats a Montmaneu, una mica d'investigació, i ara sí a disfrutar de la gran trialera amb continuació al desaigüe, algo bestial de uns 4 km, que podran disfrutar el participants de la Xallenge 2010. Ho sento però d'això no tinc fotos, se va disfrutar massa per parar.

I complerta la missió, tornada a tota ostia cap al poble, intentant anar per un lloc impracticable a causa de les ultimes pluges.


 I aquí tenim la imatge desde el Google Earth de la ruta.
I l'altimetria....


5 comentaris:

 1. Som les bèsties del pedal. Lo millor Juanjo en la bici al coll.

  ResponElimina
 2. Ostia com us lluiu.
  De cada cop les croniques van a millor i amb fotos encara quede mes wapo.

  Pujol petit

  ResponElimina
 3. Si senyors, brutal!!! que es noti el caliu de la btt a Seròs, encara que jo no vinc, jejeje
  Saludos

  ResponElimina
 4. compreu un gps y pencheu los traks

  ResponElimina
 5. Tenim GPS, en breu tindreu els tracks de les rutes, "estamos en ello"

  ResponElimina